Re: RADZYŃ PODLASKI-forum mieszkańców Radzynia Podlaskiego
Napisał(a): Gość -
Pardon ale nikt nie potwierdza tego że net jest w UPC w Radzyniu, skąd taka informacja ?
Witam Fajny temat o Radzyniu . Własmnie mało imprez tutaj jest ,mało sie dzieje ,
ale zwalony pks robią :D co tam bedzie jeszcze w tej galerii na warszawskiej?? i topaz nie dlugo otwieraja :d ogolnie to lipa w tym radzyniu ;p
Teraz Spomlek przestaje sponsorować Orlęta no i polecą do niższej klasy,a wtedy to malo kto na mecz przyjdzie.
a ja myślę, że jak spadnie, że jak zaczną grać chłopaki z radzynia, a nie pseudo gwiazdy...to pomimo niższej ligi...na mecz przyjdzie więcej osób...choćby po to aby zobaczyć 'swoich'
Chcę kupić telefon komórkowy na prezent. Mogę przeznaczyć na to do 350zł. Może ktoś zna hurtownie, które tanio sprzedają w detalu, i ma namiary na takie sklepy ? Widziałam gdzieś coś na ten temat, ale nie mogę teraz znaleźć. Może ktoś posiada i zechce się podzielić. Dzięki za pomoc (wszystkim). Będę bardzo wdzięczna
beznadziejni ludzie tu mieszkają to jest największy problem Radzynia ;-)
Hallo czy to w tej waszej gminie nagrywaja ten film RANCHO? Czy jest tam tylu pijusow co w filmie? i taka bieda
Witam, powstało nowe radio internetowe radioclub.pl serdecznie zapraszam do słuchania i odwiedzania nas.
RADZYŃ PODLASKI-forum mieszkańców Radzynia Podlaskiego
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam jestem mieszkańcem Radzynia Podlaskiego i zapraszam wszystkich radzyniaków i radzynianki do wypowiedzi na tematy,które was interesują i co byscie chcieli zmienic w Naszym Mieście.