Reklama

Kiedy i czy powinnismy golić na łyso ? (24)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 1031

Kiedy i czy powinnismy golić na łyso ?

Napisał(a): Gość -

Od wieczny dylemat chyba każdego faceta pierw kilka siwych włosów później pojawia się ich coraz więcej i więcej aż przychodzi taki dzień w którym stwierdzamy, że zaczynamy łysieć :/
W związku z tym golić głowę na łyso ? czy może zostawić bo być może się to komuś podobają takie łyse zakola na głowie ;)

INTERIA.PL

Re: Kiedy i czy powinnismy golić na łyso ?

raczej takich co to maja -srebro na glowie , zloto w kieszeni i stal miedzy nogami , w/g slow piosenki - nie patrz moja droga ze ma glowa siwa ,bo pod starym debem twardy korzen bywa!!!

Napisał(a): keyti18 -

A tam sie przejmujecie :D łyse zakola nie kazdemu pasuja i wygolona głowa również nie kazdemu pasuje bo nie kazdy ma idealna czaszke nie raz spotkalam sie z takimi facetami co mieli tak krzywa czaszke a mimo to przychodzili do fryzjera zeby machnac sie na łyso...tragedia no ale ogolnie mnie sie podobaja łysi:D

Nadmiar testosteronu,powoduje łysienie,ot i wszystko.Facet wstydzący się łysiny, to jakaś zakompleksiona podróbka faceta .
Każdy jest taki jak go natura stworzyła,jedyny i niepowtarzalny,w tym urok i czar.Ważne by być czystym ,pachnącym i przynajmniej średnio inteligentnym,do tego szczypta humoru,odrobina wigoru,uśmiech na twarzy.Włosy to zmartwienie producentów szamponów.Łysi górą !!!! :-)

Napisał(a): siedem7777 -

NIKT tu nie pisze o starych siwych ramolach:(..ale o młodych mężczyznach,po dwudziestce, a przed trzydziestką ,u których coraz częściej występują braki w owłosieniu nad czołem i na potylicy.W przypadku takowego łysienia ,MŁODZI mężczyźni golą swoje głowy na łyso i to mi się bardzo podoba,a skoro MI sie to podoba ,to MUSI i wszystkim kobietom;)A jak się komu nie podoba ,to nich uważa,aby........go niedźwiedzie nie rozszarpały!!

Kochałam chłopaka lokatego ale wybrał łysinkę . Kocham teraz jego piękna glackę która w sloneczku pieknie świeci..Loczek czy lysinka , ważna jest główka i to co jest w tej główce.

Tal łysina jest Ok. jeszcze złoty łańcuch na karku, sygnet na palcu...i prawdziwy alfons ! Nie podobaja mi się wygoleni, zazwyczaj to karki, zero w mózgu . Beata

Napisał(a): Caitlyna -

Wszystko fajnie ale nie każdy facet wygląda dobrze kiedy jest łysy.. Mój były facet miał straszliwy problem z łysinką ale jak ogolił się na łyso to wyglądał koszmarnie. Wiadomo różne gusta i różne preferencje. Ona powalczył z łysinką Follixin-em chyba. Także walczyć warto jeśli się oczywiście chce :]

Caitlyna Wszystko fajnie ale nie każdy facet wygląda dobrze kiedy jest łysy.. Mój były facet miał straszliwy problem z łysinką ale jak ogolił się na łyso to wyglądał koszmarnie. Wiadomo różne gusta i różne preferencje. Ona powalczył z łysinką Follixin-em chyba. Także walczyć warto jeśli się oczywiście chce :]

Racja, ja od niedawna Follixin stosuje bo mnie szlag trafił jak zobaczyłem łysinkę z tyłu głowy, na razie po dwóch tygodniach kuracji mam 1/3 włosów więcej jeszcze ze dwa tygodnie i powinno być dobrze. Cóż nie każdy na łyso wygląda dobrze.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Kiedy i czy powinnismy golić na łyso ?