Reklama

Rekordy spalania (17)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 113

Rekordy spalania

Napisał(a): Gość -

Zastanawiałem się ile ludzi potrafi jeździć ECO.
Lubię czasem pobawić się w Ecodriving, nie zawsze to wychodzi, ale czasem są efekty.

Mój rekord spalania na trasie Warszawa-Kraków to 6.8l/100km w silniku benzynowym 2.0 136km. Uważam to za na prawdę dobry wynik.
Mój znajomy przejechał trasę Lublin-Gdańsk ze średnim spalaniem 4.5l/100km, silnik 1.9TDI.

Macie jakieś rekordy którymi możecie się pochwalić?

INTERIA.PL

Re: Rekordy spalania

No i oczywiście dyżurny powyżej , legitymując się powinieneś zawiadomić policję zawiadomić policje, to twój obowiązek, masz tam mój nr. telefonu ! Powodzenia desperacie :)

Jesteś nudny dyżurny powyżej , jeszcze raz powtórze , legitymując się zawiadom policję zawiadomić policje, to twój obowiązek, masz tam mój nr. telefonu ! Powodzenia desperacie :)

A skąd wiesz czy nie zgłoszone? Nikt się tutaj na forum nie dowie co ja robię w tej kwestii, a już na pewno ty dyżurny alfonsie, odpuść sobie tą dziewczynę, zatrudnij sobie gumowe lale!..i pamiętaj zgłoś to na policje to twój obowiązek, mój tel. masz w ogłoszeniu i nie przeszkadzaj ! Miłego dnia :)

tyrystor4f A skąd wiesz czy nie zgłoszone? Nikt się tutaj na forum nie dowie co ja robię w tej kwestii, a już na pewno ty dyżurny alfonsie, odpuść sobie tą dziewczynę, zatrudnij sobie gumowe lale!..i pamiętaj zgłoś to na policje to twój obowiązek, mój tel. masz w ogłoszeniu i nie przeszkadzaj ! Miłego dnia :)

Zastanów się ile lat można codziennie tą samą ściemę wciskać ludziom? Gdyby tak było jak opisujesz to dawno byłoby po zawodach. Ale ty masz tylko jeden cel zboczeńcu - kolejna ofiara. Ile już ci się udało złowić na ten numer? Nie przyznasz się bo to oczywiste. LUDZIE NIE WIERZCIE TEMU ZWYRODNIALCOWI!!!

JESTEM, bezdomnym, nie wiem czy ktoś sobie jaja robi, ale słyszałem, że tutaj w Krakowie, ktoś użycza za darmo i inkognito mieszkań- apartamentów i nikt się tym nie interesuje, to by mi pasiło, ze wszystkimi mediami, wygodami , a plazma jest ? A ochrona nie robi obstrukcji nie legitymuje, nie pyta o dane, a jak się wchodzi to trzeba powiedzieć jakieś hasło...Upsala ? 120 a może kociołek, aha podobno to to samo.... To jakiś wyższy etap komunizmu ? Podobno jest duży wybór adresów :) będę wdzięczny za info !

Mój rekord spalania, to jedna bułka na dzień:)

tyrystor4f Dobrze, ludzie ci już uwierzyli, zawiadom jeszcze policje, tylko się przedstaw i nie przeszkadzaj już, ładna pogoda, może spacerek! Miłego dnia:)

Wypierdalaj internetowy gnoju,tobie nawet psychiatra nie pomoże,a tą sukę właśnie posuwam,pozdro Zenek z Gliwic

tyrystor4f Dobrze, ludzie ci już uwierzyli, zawiadom jeszcze policje, tylko się przedstaw i nie przeszkadzaj już, ładna pogoda, może spacerek! Miłego dnia:)

Co? Denerwujesz się obszczymurku?

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Rekordy spalania