Re: Rekordy spalania
Napisał(a): Gość -
Skoro mnie już rozszyfrowałeś dyżurny, to już nie przeszkadzaj, ale jesteś zdesperowany ! Nudny jesteś Miłego dnia:)
No i oczywiście dyżurny powyżej , legitymując się powinieneś zawiadomić policję zawiadomić policje, to twój obowiązek, masz tam mój nr. telefonu ! Powodzenia desperacie :)
Jesteś nudny dyżurny powyżej , jeszcze raz powtórze , legitymując się zawiadom policję zawiadomić policje, to twój obowiązek, masz tam mój nr. telefonu ! Powodzenia desperacie :)
A skąd wiesz czy nie zgłoszone? Nikt się tutaj na forum nie dowie co ja robię w tej kwestii, a już na pewno ty dyżurny alfonsie, odpuść sobie tą dziewczynę, zatrudnij sobie gumowe lale!..i pamiętaj zgłoś to na policje to twój obowiązek, mój tel. masz w ogłoszeniu i nie przeszkadzaj ! Miłego dnia :)
tyrystor4f A skąd wiesz czy nie zgłoszone? Nikt się tutaj na forum nie dowie co ja robię w tej kwestii, a już na pewno ty dyżurny alfonsie, odpuść sobie tą dziewczynę, zatrudnij sobie gumowe lale!..i pamiętaj zgłoś to na policje to twój obowiązek, mój tel. masz w ogłoszeniu i nie przeszkadzaj ! Miłego dnia :)
Zastanów się ile lat można codziennie tą samą ściemę wciskać ludziom? Gdyby tak było jak opisujesz to dawno byłoby po zawodach. Ale ty masz tylko jeden cel zboczeńcu - kolejna ofiara. Ile już ci się udało złowić na ten numer? Nie przyznasz się bo to oczywiste. LUDZIE NIE WIERZCIE TEMU ZWYRODNIALCOWI!!!
Dobrze, ludzie ci już uwierzyli, zawiadom jeszcze policje, tylko się przedstaw i nie przeszkadzaj już, ładna pogoda, może spacerek! Miłego dnia:)
JESTEM, bezdomnym, nie wiem czy ktoś sobie jaja robi, ale słyszałem, że tutaj w Krakowie, ktoś użycza za darmo i inkognito mieszkań- apartamentów i nikt się tym nie interesuje, to by mi pasiło, ze wszystkimi mediami, wygodami , a plazma jest ? A ochrona nie robi obstrukcji nie legitymuje, nie pyta o dane, a jak się wchodzi to trzeba powiedzieć jakieś hasło...Upsala ? 120 a może kociołek, aha podobno to to samo.... To jakiś wyższy etap komunizmu ? Podobno jest duży wybór adresów :) będę wdzięczny za info !
Mój rekord spalania, to jedna bułka na dzień:)
tyrystor4f Dobrze, ludzie ci już uwierzyli, zawiadom jeszcze policje, tylko się przedstaw i nie przeszkadzaj już, ładna pogoda, może spacerek! Miłego dnia:)
Wypierdalaj internetowy gnoju,tobie nawet psychiatra nie pomoże,a tą sukę właśnie posuwam,pozdro Zenek z Gliwic
tyrystor4f Dobrze, ludzie ci już uwierzyli, zawiadom jeszcze policje, tylko się przedstaw i nie przeszkadzaj już, ładna pogoda, może spacerek! Miłego dnia:)
Co? Denerwujesz się obszczymurku?
Rekordy spalania
Zgłoś do usunięcia | Link
Zastanawiałem się ile ludzi potrafi jeździć ECO.
Lubię czasem pobawić się w Ecodriving, nie zawsze to wychodzi, ale czasem są efekty.
Mój rekord spalania na trasie Warszawa-Kraków to 6.8l/100km w silniku benzynowym 2.0 136km. Uważam to za na prawdę dobry wynik.
Mój znajomy przejechał trasę Lublin-Gdańsk ze średnim spalaniem 4.5l/100km, silnik 1.9TDI.
Macie jakieś rekordy którymi możecie się pochwalić?