Reklama

Rekordy spalania (17)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 113

Re: Rekordy spalania

Napisał(a): Gość -

Mój stary Golf III na trasie spala 4,5l ropy i to pod pełnym obciążeniem. Jeżdżę bardzo dużo i potrafię jeździć ekonomicznie nie będąc równocześnie zawalidrogą. Pytają mnie czemu nie zmieniasz pojazdu. Odpowiadam a po co? Co będzie bardziej ekonomiczne?

INTERIA.PL

Gość JESTEM, bezdomnym, nie wiem czy ktoś sobie jaja robi, ale słyszałem, że tutaj w Krakowie, ktoś użycza za darmo i inkognito mieszkań- apartamentów i nikt się tym nie interesuje, to by mi pasiło, ze wszystkimi mediami, wygodami , a plazma jest ? A ochrona nie robi obstrukcji nie legitymuje, nie pyta o dane, a jak się wchodzi to trzeba powiedzieć jakieś hasło...Upsala ? 120 a może kociołek, aha podobno to to samo.... To jakiś wyższy etap komunizmu ? Podobno jest duży wybór adresów :) będę wdzięczny za info !

Mój rekord spalania, to jedna bułka na dzień:)

To nie jaja:)

tyrystor4f A skąd wiesz czy nie zgłoszone? Nikt się tutaj na forum nie dowie co ja robię w tej kwestii, a już na pewno ty dyżurny alfonsie,

Całe gówno robisz, ślęczysz tylko nad komputerem, siedzisz na forach i ludzi wkurwiasz swoją reklamą bezczelny spamerze! Za grosz wstydu nie masz!!!

Cholera, żeby mnie mój stary tak szukał i kochał, to za innymi sie ugania...nienawidze was wszystkie fajne i piekne dziewczyny, pamietajcie nie wiążcie się z żulem, bo pozostanie wam wylewnie frustracji na forach :( Beata

Jechałem zafirą (diesel) do chorwacji na wakacje – około tysiąc kilometrów – trasa różna, od autostrad po góry w Słowenii czy już nad morzem w chorwacji. Srednie spalanie około 6,1 l/100km. A jak liczyc spalanie? Ja mam w swoim aucie zabezpieczenie gps rikaline, cos na wzor alarmu/lokalizatora i tam tez jest funkcja sprawdzania spalania na poszczególnych odcinkach. Wlasnie w gorach podkrecilem spalanie, gdyby nie to byłoby w okolicach 5,5l/100km

Napisał(a): robinson1 -

Witam, w listopadzie jechalem z Opola do Warszawy sharanem 1.9 TDI 110KM.Srednie spalanie na tym odcinku przy predkosci 70-100 km/h komputer pokazal 3,7l.Na poczatku mie wierzylem lecz teraz zona jezdzi nim na odcinkach 3-4km i pokazuje max 5.9.w porownaniu ja jezdze do pracy starym passatem b3 1.6TDI o mocy 80KM i od dwoch lat nie spalil wiecej jak okolo 6l przy dynamiczniejszej jezdzie a 4.8 przy normalnej

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Rekordy spalania