Re: Restauracja Ganesh
Napisał(a): Gość -
polecam polecaam Ganesha a w szczególności ich smażone pierożki z kurczakiem o wdziecznej nazwie Kukad Samosa czy podobnie:). Samo miejsce jako lunchowe jak dla mnie bomba:)
podzielam opinie poprzednika/popdzedniczki, na lunch Ganesh pasuje w sam raz. Pracuje na Hożej to mamy blisko i tak szczerze mówiąc 3 razy w tygodniu tam gościmy, ceny ok, klimat lokalu tez to cóż więcej chcieć?
w ganeshu na wilczej warta uwagi ejst zdecydowanie baranina i lunche na ostro, do tego świetne jogurtowo-mangowe "drinki" na ugaszenie pragnienia po ostrym jedzeniu, zestaw idealny!
eeee bywam w Ganeshu ale o tych napojach nie słyszałem, z czego to sie robi? Podrzuć jakąś konkretną nazwę to następnym razem skorzystam
jednym z nich jest Mango Lassi, napój jogurtowy o smaku mango:). Do pikantnych potraw akurat. Zreszta w menu Ganesha jest więcej takich, kiedyś piłem truskawym jeszcze
Mango Lassi powiadasz? taka wdzięczna nazwa:). Jak bede następnym razem na Wilczej to spróbuje sobie i tego:)
warto :) napój idealny po ostrym jedzeniu, bazuje na jogurcie i mango :) świetna konsystencja jest poza tym, wychodzi taki delikatny shake z tego, gęsty. Cudeńko :) zresztą sporo fajnych rzeczy mają w ganeshu do jedzenia, menu jest obszerne bardzo.
he no byle jakie miejsce nie bedzie sie miesiły przy Placu Konstytucji, jakos trzeba zarabiac nie:), a skoro Ganesh ma dobre jedzenie to i ma ludzi, proste
knajpka jest bardzo przyjemna, z jedzenia polecam te placki z indyjskiej mąki i do tego sosy ostre rewelka. Generalnie mają smaczne jedzonko indyjskie.
Restauracja Ganesh
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam Was,
co możecie mi powiedzieć o restauracji Ganesh na Wilczej? Chcemy sie tam z ludźmi z pracy wybrać na lunch ale szukamy jeszcze opinii tych co tam bywają, więc jak macie doświadczenie to czekam na info;) dzienx