Re: Restauracja Ganesh
Napisał(a): Gość -
w ganeshu warto zjeść także coś poza typowo mięsnymi potrawami, kapitalne są naleśniki z ciasta z ryżu z pastą indyjską i chili, mieszanki naprawdę wyśmienite, smaczne i całkiem spore jak na swoją niską cenę. Polecam!!
z potraw wege to warzywne pulpety w ofercie lunchowej są bardzo dobre!!! w ogóle ganesh ma sporo fajnych potraw.
z ganeshowskich dań to spróbujcie - Kawałki kurczaka w łagodnym ziołowym sosie nazywanym Methi, pyszne jedzonko:0
sos methi mają faktycznie dobry, potwierdzam!!! poza tym sos cebulowo-pomidorowy i serki indyjskie w ganeshu sa warte spróbowania!
ja polecam spróbować w ganeshu fish pakora - czyli panierowaną rybę w mące grochowej. Menu jest faktycznie duuuuuże więc każdy coś tam sobie wybierze, to czy tamto, ale najważniejsze, że smacznie!
W sumie dobry plan ... ryby jeszcze żadnej w ganeshu nie próbowałam więc następnym razem przetestuję. Z fajnych rzeczy jeszcze na przekąskę placek indyjski, taki chrupiący do sosów jest bardzo fajny.
ja znowu gustuje we wszystkim co zawiera kurczaka. To mają w Ganeshu obcykane do perfekcji:). Ostatnio jadłem go z podsmażaną papryczką:)
w expressie w platinum towers dają też fajne lunchowe i plus za zamówienia na wynos!!!
Ja moge polecić na wilczej spróbować "kadai mutton" - baranina na ostro, jest rewelacyjna.
Zgłoś do usunięcia | Link
spoko śmiało można iść, dla fanów indyjskiej kuchni oraz fusion indo-chińskiej jest to jak najbardziej dobry kierunek, nawet na szybko te lunche też warte zachodu w ganeshu na wilczej. Ja zaglądam jako stały klient :)