Reklama

restauracja-warszawa (16)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 105

restauracja-warszawa

Napisał(a): kika75 -

parę dni temu odwiedziłam restaurację klub pod blachą było warto jedzenie pyszne piękne miejsce wspaniała atmosfera i bardzo ciekawe miejsce można obejrzeć różnego rodzaju wystawy obrazów rzeźby fotografii itp w tym klubie odbywają się także koncerty wiem że teraz w styczniu ma być koncert Genka Loski w tym warszawskim klubie był nagrywany klip zespołu BLiSS także naprawdę warto zobaczyć to miejsce.

INTERIA.PL

Re: restauracja-warszawa

Napisał(a): Gość -

Ja ostatnio odkrylem Restaurację&Bar 99 na Jana Pawla.

Dobre miejsce na spotkanie ze znajomymi po pracy, mozna spokojnie porozmawiac, wypić dorego drinka (happy hours), w piatki muzyka na zywo. Juz parokrotnie sie tam spotykalismy bo lokalizacja w centrum jest dogodna dla wszystkich

na dobry lunch w środku dnia w porządku jest dom smaków w intraco na muranowie. za 34.90 zł mogę jeść tak dużo, ile u da mi się w siebie zmieścić :) przyjazna, niepretensjonalna atmosfera :)

POlecam dobrą włoską knajpę z dobrym jedzeniem. Zarówno dobre miejsce na romantyczną kolację, spotkanie w gronie znajomych, rodziny czy spotkanie biznesowe. Jednym słowem polecam. W pamięci została mi przystawka: Carpaccio alla Roma. Warto!
www.trattoriasuccesso.pl

Jak jest z tym domem smaków, hmmm?
Pracuję na stawkach i dotychczas łazę do arkadii na żarcie. Wydawało mi sie zawsze ze tam drogo w tym intraco, kieliszki na stołach i wogole.

Wcale nie jest drogo. Między 12 a 15 możesz zjeść obiad nie przekraczając 20 złoty. Wieczorem tam jest restauracyjnie bardziej, ale trzydzieści coś złoty to chyba bardzo atrakcyjna cena jak na Warszawę w centrum...

Napisał(a): rosmana -

To wrecz bardzo tanio. Wcale nie zaplacisz mniej w jakies slabej sieciowej reastauracji . W tym domu smaków jeszcze nie bylam. Wybiore sie bo jak to restauracja, to szefa kuchni pewnie tez maja i ktos tam bardziej nad tym czuwa co jest podawane.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: restauracja-warszawa