Reklama

Romans w pracy, czy warto ryzykować? (17)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 2661

Romans w pracy, czy warto ryzykować?

Napisał(a): wysysaczowiec -

Czy bylibyście w stanie zaryzykować romans w pracy np. z waszą szefową? Wiadomo przez pewien okres czasu jest fantastycznie ale kiedy przychodzi kryzys automatycznie wszytko zawala się ..
Pogarsza się atmosfera w pracy, kłótnie, a w konsekwencji degradacja ze stanowiska lub jego całkowita utrata ..
Czy warto? Dla paru chwil uniesienia .. wydaje mi się że NIE.

INTERIA.PL

Re: Romans w pracy, czy warto ryzykować?

Napisał(a): Gość -

U MAS W PRACY KOLEŻANKA PODERWAŁA KIEROWNIKA , RZEŻBIŁA GO 4 LATA , OBOZY , WAKACJE ,DESKA , TENIS , BASEN, IMPREZY , WYREMONTOWAŁ MIESZKANIE, POJAWIŁ SIĘ PETENT TEŻ DOBRZE USTAWIONY , BYŁA, A RACZEJ JEST Z NIM JUŻ TEZ PARĘ LAT , JEST WYGODNY BO ŻONATY, TEZ MALOWAŁ , TAPETOWAŁ , WOZIŁ NA WYCIECZKI , ZAŁATWIŁ NOWĄ PRACĘ , WIĘC WARTO NAPEWNO PODERWAĆ KOGOŚ USTAWIONEGO LUB Z KASĄ , TYLKO JAK TO SIĘ NAZYWA TO ZAPOMNIAŁEM

Nie polecam romansu w pracy, mój mąż dał sie wciągnąć w pracy w romans, małolata poderwała go na litość wmawiając że jest umierająca.....,że samotna itp, itd....a miała chłopaka....był straszny skandal potem i jak to się skończyło on pozbył sie pracy bo go wyrzucili a ta zdzira nadal pracuje i ma sie dodrze żyje i nawet wyszła za mąż i ma dziecko a była umierająca i nie mogła mieć niby dzieci nigdy:(

Jasne, że nie warto. Z własnej grupy nie wyrywa się d..py!
Gdy się wszystko ładnie pięknie układa, to jest jak w bajce. Ale każda kłótnia czy nieporozumienie odbywa się w pracy, gdzie inni są tego świadkiem.
A to powoduję psucie się atmosfery w pracy.
Tak czy siak skończy się to na tym, że jedno z Was nie wytrzyma i się będzie musiało zwolnić.
Jedynym wyjściem jest romansik, gdy jedno z Was jest w trakcie zmiany pracy.....zaczynacie w pracy a budujecie "związek" już poza pracą. Ale.......czy to przetrwa? To już inna para kaloszy.....

Nie opłaca się. Przez romans straciłam pracę, a potem i męża. Nigdy nie powtórzę tego błędu. W nowej pracy TYLKO PRACA !!!! A facet jak najdalej.

Rozróżnijmy romans? czy flirt? Flirt moż trwać wiecznie, romans przeważnie kończy sie burzliwie i niekorzystnie. Chociaż w moim przypadku skończył sie szczęśliwym małżeństwem - tylko czy osoba bez stałego partnera romansuje czy poprostu umawia się na randkę? Jeżeli umawia się na randkę to romansu u mnie nie było.

gość Nie polecam romansu w pracy, mój mąż dał sie wciągnąć w pracy w romans, małolata poderwała go na litość wmawiając że jest umierająca.....,że samotna itp, itd....a miała chłopaka....był straszny skandal potem i jak to się skończyło on pozbył sie pracy bo go wyrzucili a ta zdzira nadal pracuje i ma sie dodrze żyje i nawet wyszła za mąż i ma dziecko a była umierająca i nie mogła mieć niby dzieci nigdy:(

Tak ci powiedział? NAIWNA:)

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Romans w pracy, czy warto ryzykować?