Re: Romet ogar 900 czy romet zetka 50
Napisał(a): Gość -
ja bym ci radzi kupić rometa zet ka 50 ponieważ go kupiłęm 30 kwietnia też mało pali fajnie się prowadz a najlepsze jest jak jedziesz a wszystkim opada szczęka z dziwienia
warto kupić
Mi też się wydaje że Zetka 50 będzie lepsza. Mam Ogara 900 i normalnie to jest fajny ale od początku miałem problem z plastikami. Plastiki są twarde i przy większych obrotach po np. 50km ciągłęj jazdy pękały. Sam też sie przymierzam do Zetki i słyszałem że cieszy sie powodzeniem.
jaka jest szansa zeby w zetce włozyc cylinder 80
szansa na wloznie cylka 80 to okolo 1:34523
Ja jednak polecił bym ogarka
Ja mam zetke i się bardzo z niej ciesze w porównaniu wyglądem to zetka zdecydowanie przewarza ma fajniejsze felgi tylko jak juz to polecał bym zetke+ bo nie ma plastkiowego chromu tak jak może oglądaliście na yt i ma fajniejszy wydech jest bardzo zrywna nie wiem jak z ogarem ale tu są napewno szersze oponki miesci sie w 2-3 litry spalania
ile może kosztować silnik od hondy innovej i czy wogule mógłbym taki kupić w salonie np
zależy od rocznika motoru jeśli młody to napewno w salonie nowy dostaniesz a jeśli coś starszego to szukaj motorków na części :D
Czesc !
Chłopaki ja jestem dziewczyna mam 15 lat i osobiście uważam ze zetka jest super motorem. Cichutki elegancki według mnie idealny ;D
Pozdrowiona :*:*
Romet ogar 900 czy romet zetka 50
Zgłoś do usunięcia | Link
Chcę sobie kupić motor i zastanawiam się nad modelami romet ogar 900 i zetka 50 i nie wiem który wybrać. Proszę o radę przy wyborze. Z góry dziekuję pozdro ;)