Re: Romet ogar 900 czy romet zetka 50
Napisał(a): Gość -
kupuj zetkę... fajnie sie jeździ waży prawie 120 kg... już jest konkret... ja też kupiłem... i ta frajda jak jedziesz na zlot i wszyscy ci kiwają cześć... naprawde fajna przygoda... polecam
w sumie nie ważne czy kupisz zetkę czy ogara.. z jednego i drugiego będziesz miał frajdę.. tylko musisz trafić zadbaną sztukę.. choć w sumie romet daje na tyle dobre ceny, ze można nówkę upolować ;) powodzenia i pochwal się co kupiłeś
Ludzie nie pierdolcie głupot że Zetka i Ogar to to samo...
Ogary mają słabą ramę, i w efekcie tego łamią się
Zetka niema 2.9km tylko 4,1
Ogar na pewno ma lepsze przyśpieszenie ponieważ jest lżejszy i ma zrywniejszy silnik.
V-max"y są porównywalne, w przypadku ZetKi v-max wynosi 78km/h .
Zetka jest to motorower do spokojnej jazdy.
I do tego wygląda na dobry markowy motocykl ;)
http://www.zetka50.pun.pl/
Na tym forum masz wszystko na jej temat, są tam osoby które mają przejechane 10k km
bez większych awarii.
Polecam Zetke
Pozdrawiam :)
no zgodę się mam zetkę i oczywiście zetka o wiele lepsza od ogara ma lepszy wygląd i jest bardziej wytrzymały ale mówicie że zetka jedzie 70 wcale tak nie jest jeżeli ktoś sie znam to spokojnie 80 a nawet 85 pojedzie i to wcale nie tak że silnik dostanie w dupe ! ogar900 szczerze? nie kupował bym !!
Zgłoś do usunięcia | Link
Jeżdżę już trzy lata, mam 7 000 km zrobione i nic poważnego się nie sypie. Jak się dba o sprzęt i wie jak używać to jest w stanie pociągnąć w dobrej formie długo. Stosunek jakości do ceny bardzo dobry, do tego mało pali więc na Twoi miejscu bym się nie zastanawiał tylko brał.