samotne mamuśki Napisał(a): Gość - Niedziela, 23 stycznia 2011 (19:32) Zgłoś do usunięcia | Link Witam niezbyt szczęśliwie zaczął mi się Nowy Rok rozstaniem. Mam 35 lat zostałam sama z 4 miesiącznym dzieckiem. Może też są samotne mamy chętne do pogadania? Re: samotne mamuśki Napisał(a): Gość - Sobota, 16 lipca 2011 (22:42) Zgłoś do usunięcia | Link Hej. Jest Nas tu wiele, więc glowa do góry.
samotne mamuśki Napisał(a): Gość - Niedziela, 23 stycznia 2011 (19:32) Zgłoś do usunięcia | Link Witam niezbyt szczęśliwie zaczął mi się Nowy Rok rozstaniem. Mam 35 lat zostałam sama z 4 miesiącznym dzieckiem. Może też są samotne mamy chętne do pogadania?
Re: samotne mamuśki Napisał(a): Gość - Sobota, 16 lipca 2011 (22:42) Zgłoś do usunięcia | Link Hej. Jest Nas tu wiele, więc glowa do góry.
Re: samotne mamuśki Napisał(a): Gość - Sobota, 16 lipca 2011 (22:42) Zgłoś do usunięcia | Link Hej. Jest Nas tu wiele, więc glowa do góry.
samotne mamuśki
Napisał(a): Gość -
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam niezbyt szczęśliwie zaczął mi się Nowy Rok rozstaniem. Mam 35 lat zostałam sama z 4 miesiącznym dzieckiem. Może też są samotne mamy chętne do pogadania?