Reklama

Seat Alhambra (8)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 280

Seat Alhambra

Napisał(a): Gość -

Mam seat-a Alhambra, ktory traci moc podczas jazdy. Nie zatrzymujac samochodu wylaczam go calkowicie kluczykiem w stacyjce, po ponownym wlaczeniu wszysko wraca do normy.
Historia powtarza sie raz, dwa razy dziennie.
Czy ktos wie w czym jest problem ?

INTERIA.PL

Re: Seat Alhambra

Miałem podobny problem z volvo i podjechałem do aso bo tylko tam mi umieli pomóc wiec tobie tez radze. Nie wiem jak u ciebie ale w volvo teraz mają rabaty wiec nie zapłaciłem dużo.

amigoo81 Mam seat-a Alhambra, ktory traci moc podczas jazdy. Nie zatrzymujac samochodu wylaczam go calkowicie kluczykiem w stacyjce, po ponownym wlaczeniu wszysko wraca do normy.
Historia powtarza sie raz, dwa razy dziennie.
Czy ktos wie w czym jest problem ?

Najprawdopodobniej zacina ci się zawór na turbinie. Miałem to samo i mechanik powiedział że zbyt oszczędnie śmigam, dałem parę razy po garach no i przeszło, a jeśli nie przejdzie to turbina do czuszczenia koszt ok.300 zł.

mam podobny problem -nastepuje spadek mocy podczas jazdy i postaju(na wolnych obrotach) na 1 sekunde podczas ktorej zapala sie kontrolka swiecy zarowej poczym auto wraca na obroty.
Nie wiem czy to cos powaznego

auto przechodzi w stan awaryjny... nic z tym nie zrobisz bez podlaczenia do testera diagnostycznego (komputera). Przyczyn moze byc wiele a bez podlaczenia nie zdiagnozujesz przyczyny

Napisał(a): Magic -

witam Wszystkich :-))
mam Alhambrę cudowne autko tylko od paru zauważyłem dziwny komunikat przy liczniku kilometrów ``SERWIS``
nie wiem o co kaman z tym serwisem na oko wszystko jest w porządku ktos może miał taki przypadek ?
wiem że mógłbym pojechac najnormalniej do serwisu ale po tych świętach jestem wypstrykany z kasy i nie chciałbym wyjść z niesmakiem ;-(
dzięki za pomoc ^^

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Seat Alhambra