Reklama

SEKCJA ZWŁOK MAŁEJ MADZI UTAJNIONA,BADANIA MATKI NIEWAŻNE. (30)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 7213

SEKCJA ZWŁOK MAŁEJ MADZI UTAJNIONA,BADANIA MATKI NIEWAŻNE.

Napisał(a): Goska0408 -

Zastanawiam się czy w tej opinii z sekcji zwłok małej Madzi jest coś nie tak.Nagle badania psychiatryczne matki okazały się nieważne.Rodzina jakaś taka dziwnie się zachowująca.Matka Katarzyny W. mówi zupełnie coś innego niż teściowa.Co o tym sądzicie?

INTERIA.PL

Re: SEKCJA ZWŁOK MAŁEJ MADZI UTAJNIONA,BADANIA MATKI NIEWAŻNE.

Napisał(a): Gość -

Goska0408 Zastanawiam się czy w tej opinii z sekcji zwłok małej Madzi jest coś nie tak.Nagle badania psychiatryczne matki okazały się nieważne.Rodzina jakaś taka dziwnie się zachowująca.Matka Katarzyny W. mówi zupełnie coś innego niż teściowa.Co o tym sądzicie?

Ta Polska to dziwny kraj,najpierw ponoć teściowa wyzywała ją od głupich i kazała się leczyć iść do psychiatry a teraz mówi,że chciała z synowej zrobić córkę.
Mówienie komuś na każdym kroku ,jesteś głupia idź się leczyć,przy swoim dziecku jest okropnym poniżeniem.
Skoro utajnili badania dziecka to coś jest nie tak,boją się nagonki ze strony ludzi,jakaś kobieta spaliła własne dziecko i tu cisza,to wszystko jest okropne,czy ci ludzie robią to z biedy z nieświadomości,choroby?.
Lekarz twierdzi,że ten jej mąż dziwnie się zachowuje,może ten Rutkowski wszystko popsuł,może trzeba było czekać aż zaczną wszyscy mówić i ich wtedy z podsłuchów,odsłuchać,może nie ważne było szukanie ciała martwego dziecka,ale poznanie faktów.
Ja mam tego już dość to sprawa dla wydziałów,śledczych,dochodzeniowych,na pewno nie pod ocenę dziennikarzy i laików takich jak ja,pozdrawiam.

Ta Goska , to nie jest forpoczta rodziny meza Katarzyny. Mysle ,ze bylo to tak. Pomiedzy mlodymi wybuchla /jak zwykle na tle nielubianej przez tesciowa kKatarzyny- matki/. Dodam , ze to jest wersja optymistyczna/,awantura/byc moze nawet ze strony Katarzyny. W jej trakciepodczas szamotaniny z mezem doszlo do wytracenia dziecka z rak matki, a tym samym do nieumyslnego spowodowania smierci dziecka. Wypadlo z reki Matki -nie z reak ojca.1. zatem matka jest winna. zaden wariograf nie wykaze ze bylo inaczej. Matka ma tego swiadomosc, ze to jej to dziecko wypadlo i sie do tego przyznaje, bo to jest FAKT.Ojciec nie upuscil , wiec nie zabil. Wariograf tego tez nie ustali. Najlepszym rozwiazaniemw danej chwili/nastapila konsternacja, i rodzicow zatkalo to zdarzenie/,jest zastanowic sie co z tym fantem zrobic. Aby nie byc ukaranym sfingujemy porwanie. . I tak sie stalo. Za porwanie nic nie grozi.Ojciec "czysty"-matka podejrzana. Ojciec jest w kontakcie ze swoimi dobrze ustawionymi rodzicami, i radza mu aby jak najmniej bral udzial w rozwiklaniu sprawy. Do tego potrzebny byl stary lis Rutkowski, ktory wie co sie naprawde stalo, i radzi kat. aby przyznala sie , ze to onajest "przypadkowa sprawczynia",ktorej specjalnie nic takiego wielkiego nie grozi/wzil napewno "godziwe" pieniadze./Ustalono ten tryb obrony i tego sie trzymaja. A zwloki dziecka prawdopodobnie kolega, ktory tam sie przewija /lub ojciec madzi/ w obecnosci Katarzyny, zostaly zakopane. Jezeli plytko-byle jak ,to przez matke, jezeli glebiej , to przez mezczyzne. To wszystko. Druga wersja,tylko z zabojstwem dziecka, musialaby nastapic z zupelnym zastraszeniem Kobiety,co jest chyba nie mozliwe. , dlatego, ze:1 dziecko zadbane. 2dziecko wesole. dziecko ma zabawki. 3 czyste. Wyraznie widac ,ze mialo opieke/ jakos dziwnie wyglada ojciec bez szczegolnego zalu za corke.,czyzby doradzono mu spokoj!. Rutkowski wyraznie podpowiada i ukierunkowuje wyjasnienie sprawy tak, aby jak najmnej umaczac ojca w te sprawe..............

Napisał(a): jumar61 -

To jest wersja śledztwa Smoleńskiego więc nie oczekuj cudów. Jak zaangażowany jest Kościół , bo to była jego owieczka to nie licz na prawdę i wyjaśnienie tego śledztwa
Przecież wasza owieczka nie może być taka no bo jakby to zostało odebrane przez pozostałych naiwnych ? oni są dobrzy przecież a jakiś małe grzeszki to tylko haki za które można trzymać i dowolnie manipulować bo wtedy ofiara musi być posłuszna. jumar

jumar61 To jest wersja śledztwa Smoleńskiego więc nie oczekuj cudów. Jak zaangażowany jest Kościół , bo to była jego owieczka to nie licz na prawdę i wyjaśnienie tego śledztwa
Przecież wasza owieczka nie może być taka no bo jakby to zostało odebrane przez pozostałych naiwnych ? oni są dobrzy przecież a jakiś małe grzeszki to tylko haki za które można trzymać i dowolnie manipulować bo wtedy ofiara musi być posłuszna. jumar

Skąd u ciebie jumar ta pewność,że to są owieczki a nie koziołki? (ja wiem,że każdy myśli,że jest taki bezbronny,łagodny jak to zwierzątko,ja w życiu dostrzegam dużo wilków w owczych skórach). Możesz się z tym określeniem mylić.

ta dziewczyna powinna juz nigdy nie wyjść z więzienia to jest oczywiste ze to było zaplanowane dla mnie to jest straszne jak można było potraktować tak własne dziecko nawet jak to był wypadek to pierwsze co dzwoni sie po pomoc a nie zawija własne dziecko w kocyk i zakopuje pod gruzem a po tem okłamuje się cała Polskę ze niby została porwana.. odstawiała jakieś pieprzone szopki.... płakać się chce....

Nawet jesli to byl wypadek w co nie wierze to nie tlumaczy to matki za to co zrobila...Zadna normalna matka nie bierze swojego dziecka i nie zakopuje pod gruzami...tylko pierwsze co to ratuje.. jak ona mogla tam zostawic niewinne dzieciatko i odejsc..jeszcze powiedziala ze "jest jej tam dobrze gdzie jest". wiem ze to co piszemy nie przywroci Madzi zycia..ale ludzie dawali pieniadze na to by odnalezc Madzie...Oszukała cała Polske a nawet i świat!! Dla mnie ta kobieta powinna dostac dożywocie!! i nigdy nie poczuc smaku wolnosci!! Nie chca powiedziec kiedy bedzie wizja lokalna..nic dziwnego bo ludzie by ją chyba zabili na miejscu... Ona ma byc na pogrzebie?? Sama zrobila pogrzeb swojemu dziecku pod stertą gruzu lisci i sniegu!!!

nie sądźcie byście nie byli sądzeni
najczęściej osądzają ci którzy sami mają nieczyste sumienie
to jest młoda dziewczyna 6 miesięcy temu urodziła dziecko sama się nim zajmowała nie miała znikąd wsparcia, a ze wszystkich ust słyszała jedynie słowa krytyki ,że jest złą matką złą żoną trudno nie wpaść w depresję i jeśli faktycznie zdarzył się wypadek wiedziała że nikt inny nie zostanie osaczony tylko znów ONA
ja nie wiem jak bym się zachowała w jej sytuacji mimo iż mam 50 lat i dwoje dorosłych dzieci które też praktycznie wychowałam bez wsparcia najbliższych

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: SEKCJA ZWŁOK MAŁEJ MADZI UTAJNIONA,BADANIA MATKI NIEWAŻNE.