Re: SEKCJA ZWŁOK MAŁEJ MADZI UTAJNIONA,BADANIA MATKI NIEWAŻNE.
Napisał(a): xx444 -
Wszystko w swoim czasie powinno mieć swój finał.Nie pisz bzdetów,ja na pewno nie zakopała bym własnego dziecka cegłami.Tak nie zachowuje się matka.Dla mnie to wywłoka.Nie badz taka dobrodyszna,wnerwiają mnie wypowiedzi takich bezmózgowców!
Napisał(a): Gość -
szkoda tylko tego dziecka-biedne niewinne i bezbronne
myślę że matka pieprzła dzieckiem o ziemię i tyle
--bo żeby mieć telefon i nie dzwonić po pogotowie
nie szukać ratunku --to nie wiem kim trzeba być
NAWET SUKA BRONI SWOICH MAŁYCH
jak czuje zagrożenie --a nie zakopuje do ziemi
WYTŁUMACZENIA BRAK
wina matki! nawet jesli doszl do wypadku to po jaka ch...ukryla zwloki dziecka,upozorowala porwanie?1 kara za faklszywe zeznania 2 za zabojstwo bo nawet jesli umarlo powinna byla zadzonic na pogotowie policje by jak najszyybciej przyjechali mozliwe ze dziecko by zylo no ale nie po co?a potem 150wersji...niech powie prawde i tak juz nic nie straci,wiezienie pewne i najlepiej zeby jzu ne miala wiecej dzieci..
xx444gość nie sądźcie byście nie byli sądzeni
najczęściej osądzają ci którzy sami mają nieczyste sumienie
to jest młoda dziewczyna 6 miesięcy temu urodziła dziecko sama się nim zajmowała nie miała znikąd wsparcia, a ze wszystkich ust słyszała jedynie słowa krytyki ,że jest złą matką złą żoną trudno nie wpaść w depresję i jeśli faktycznie zdarzył się wypadek wiedziała że nikt inny nie zostanie osaczony tylko znów ONA
ja nie wiem jak bym się zachowała w jej sytuacji mimo iż mam 50 lat i dwoje dorosłych dzieci które też praktycznie wychowałam bez wsparcia najbliższych
ja tez nie mam wsparcia sama zajmuje sie 1,5rocznym dzieckiem i choc niekiedy mnie wnerwia to nigdy nie pozwolilabym zeby stala mu sie krzywda.ludzi strasza porwaniami a tym czasem durnowaty scenariusz rodem ,,dlaczego ja''tak nie mozna pozbywac sie problemów?nie wiem jakie byly motywy matki,nikomu nie jest latwo
pani argmenty niczego nie tlumaczą,winni sie zawsze tlumacza i to gesto,..
Śledztwem kieruje biskup Sosnowiecki.Nie udajcie że nie wiecie.Grupa maryjna to dzieci boże.
Sprawe umorzą ,biskup Sosnowiecki czuwa nad grupą maryjną.
gość ta dziewczyna powinna juz nigdy nie wyjść z więzienia to jest oczywiste ze to było zaplanowane dla mnie to jest straszne jak można było potraktować tak własne dziecko nawet jak to był wypadek to pierwsze co dzwoni sie po pomoc a nie zawija własne dziecko w kocyk i zakopuje pod gruzem a po tem okłamuje się cała Polskę ze niby została porwana.. odstawiała jakieś pieprzone szopki.... płakać się chce....
CZY sprawdzali świadków, może jest KTOS kto widział, przeciez kolo parku zawsze kreca sie ludzie z psami .
A czy przesluchiwali jej rodzinę , brata, i innych ? moze cos wiedzą - przeciez K. szla zobaczyc się z bratem ? wsyzstkich obowazkowo powinni przesluchac.A kolega B z ktorym schodzil i jezdzil tego dnia samochodem ?
tyle pytan pozostaje bez odpowedzi ? A ich komputery, czy zabezieczyli i sprawdzili ???
Oby nie okazalo sie ze policja znow cos waznego przegapila !!!
Dziwne to mi bardzo jest ?
Zgłoś do usunięcia | Link