Re: Siatkówka - Sport Idealny?
Napisał(a): Gość -
Ja jakoś nie uważam, że siatkówka to tylko sport dla dziewczyn. To tak jakby piłka nożna tylko dla chłopaków. A przecież widzimy kobiety grające w piłkę nożną. Zresztą mężczyzn w siatkówkę również.
A idealna? Zależy w jakim sensie rozumiesz te słowo... W sumie idealna dla mnie jest. Bo ja kocham ją oglądać, grac w nią i w ogóle wszystko co jest z nią związane...
Siatkówka forever!
Oczywiście ze tak. Siatkówka to sport idealny :))
Siatkówka jest cool!! najlepsza gra jaka może być!! pzdr.
Siatkówka to najwspanialszy sport na świecie i nikt i nic tego nie zmieni!!! Fakt nie jest tylko dla dziewczyn, ale jest taka z klasą... Np. koszykówka już dla dziewczyn raczej nie jest, jest taka... brutalna;/!!!
I LOVE SIATKÓWKA!!!
Tak siatkówka to jest najlepsza gra na świecie.
Jest równiez dla chłopaków, ale częściej się widzi grające w nią dziewczyny. Nie piszę, że tylko tylko że częściej.
Tak samo noga- Częściej w nią grają chłopacy niż dziewczyny.
A w siatke trzeba umieć grać.
W szkole jest masakra jak oprucz ciebie tlyko jedna, albo dwie osoby umieją przebić bądź się wogule poruszać po boisku...ale u mnie w klasie siatka rządzi ^^
no oczywiście że tak:)))) najlepszy:)
Siatkówka jest dla dziewczyn i chłopaków.
Proste że to sport idealny, i dla chłopaków i dla dziewczyn :D:D:D:D Ja uwielbiam siatkówkę oglądać i graććc po prostu KOCHAM KOCHAM KOCHAM <3<3<3<3<3<33
siatkówka to sport nie tylko dla mężczyzn ale i dla kobiet. a sukcesy jakie osiagają nasz " Złotka" mówia same za siebie!!!!
a poza tym siatkówka to jest sport doskanały jak kiedyś powiedział Śp. Zdzisław Ambroziak. Bo gdybym chciała pójść na mecz z całą rodziną a maiłabym w niej małe dziecko niebała bym sie ze wyjde bez niego!! Jak jest na stadoinach piłkarskiech!!!!!!!!
Siatkówka - Sport Idealny?
Zgłoś do usunięcia | Link
Czy siatkówka Może być idealna, czy jest najlepszą grą dla dziewczyn? Tutaj możecie wyrazić swoje opinie...:)