Reklama

Siatkówka - Sport Idealny? (19)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 39
INTERIA.PL

Re: Siatkówka - Sport Idealny?

Napisał(a): Gość -

Oczywiście, że siatkówka to sport idealny, zarówno dla mężczyzn, jak i kobiet! Kiedy dziewczęta grają w siatkówkę, czy to halową czy plażową, to nie tylko jest fajnie popatrzeć na grę, ale także na siatkarki, na których można oczka zawiesić... ;-) Piłka nożna i koszykówka to dla mnie zdecydowanie za "męskie" sporty: tyle w nich brutalności i chamstwa... :-/ Siatkóweczka to kulturalna dyscyplina, w której raczej nie może dojść do bójek, czy tym podobnych incydentów, bo przeszkadza w tym chociażby siatka... xD Poza tym CUDOWNIE jest być na meczu siatkówki - atmosfera niesamowita!.... Polecam!... :-) Z kolei na mecz piłki nożnej strach się wybrać ze względów na pseudokibiców... :-/ A do tego wystarczy porównać sukcesy piłkarzy i siatkarzy...

Napisał(a): Gość -

Wznowię nieco ten temat ;) Myślę, że każdy sport może być idealny byle tylko dobrze go pod siebie dobrać :) No i wybrać do tego fajne buty, m. in. new balance by się nadawały :) A ciężko stwierdzić czy to sport dla dziewczyn czy też nie. A co z piłką nożną? też nie dla kobiet?

Napisał(a): Caitlyna -

Nie wiem, skąd to rozgraniczenie na sporty męskie i damskie... Fakt - siatkówka w wydaniu facetów jest zupełnie inna niż wydaniu kobiet, ma swoją specyfikę, ale dla obu płci to świetny sport i tak jest chyba ze wszystkim, tzn. z każdym innym sportem...

Napisał(a): MarcJ -

Kiedyś lubiłem popatrzyć i pokibicować piłkarzom nożnym. Lecz od dłuższego czasu przestała mnie piłka nożna interesować. Od kilku lat bardziej interesuje mnie koszykówka i siatkówka.
Dla mnie najlepszy sport to siatka i koszykówka.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Siatkówka - Sport Idealny?