Re: Skąd tak duże poparcie Ruchu Palikota?
Napisał(a): Gość -
Może nie ma aż tak dużo wierzących w Polsce jak mówi Kościół? Z czystej złośliwości? Niby czemu? Niech spróbuje ktoś nowy zamiast ciągle głosować na PO i PiS, ci już pokazali, że nic nie pomogą
Bo myślenie jest bardzo trudną sztuką i większość ludzi nie podejmuje tego yrudui
Bo Palikot chciał zlegalizować marihuanę, pewnie tylko dlatego.
tez mam wrazenie, ze Palikot jako mniejsze zlo, ale to jeszcze wyjdzie w praniu...
Gość tez mam wrazenie, ze Palikot jako mniejsze zlo, ale to jeszcze wyjdzie w praniu...
RP to PO Nr 2
Gość Może nie ma aż tak dużo wierzących w Polsce jak mówi Kościół? Z czystej złośliwości? Niby czemu? Niech spróbuje ktoś nowy zamiast ciągle głosować na PO i PiS, ci już pokazali, że nic nie pomogą
Strach przed Palikotem jest WIELKI,co widać po komentarzach w RTV i innych mediach!Czego tak się boją?!
obiecywał jak lepper i ćpuny, pedały, antyklerykałowie, antyamerykanie, rolnicy, biznesmeni zagłosowałi
[/cytat]Strach przed Palikotem jest WIELKI,co widać po komentarzach w RTV i innych mediach!Czego tak się boją?![/cytat]
Tak, na pewno są zmieszani i zaczynają się zastanawiać nad swoją wiarą i wiarą Polaków xD . Wypadałoby teraz bardziej krytycznie spojrzeć na kościół (i pewnie nie wiedzą jak o tym mówić), skoro wydało się, że jednak nie wszyscy są klecholubni.
bo maże inni też mają dość czarnych wsadzających nos tam gdzie nie trzeba???
Skąd tak duże poparcie Ruchu Palikota?
Zgłoś do usunięcia | Link
Wg. mnie zagłosowali z czystej złośliwości. Mieli dość patrzenia na twarze Tuska i Kaczyńskiego... A Wy co sądzicie?!