Reklama

Sklep we Wrocku z MacBookiem Air i Office'm do niego? (26)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 15
INTERIA.PL

Re: Sklep we Wrocku z MacBookiem Air i Office'm do niego?

Napisał(a): Gość -

Najlepiej podzwonić po największych sklepach, lepsze to niż jeżdżenie. Podejrzewam również, że zajmie mniej czasu niż sprawdzanie na stronach (zakładam optymistyczną wersję, że strony są odpowiednio często aktualizowane):)

A widzieliście Macbooka Air? To przeciez 8 cud swiata. Ultracienki, wykonany z jednego kawałka aluminium. Wszystko mi się w nim podoba. Osprzęt, obraz, osiągi. To, że pracuje ultra-cicho. Po prostu choruję. Muszę go mieć.

A czy zastanawiałeś/-aś się dlaczego jednak ludzie kupują sprzęt Apple`a? Ja tam wiem czemu chcę mieć MBA. I jego niewątpliwa uroda jest raczej gdzieś na końcu moich potrzeb.

Tak, zastanowiłem się.Ii nadal uważam, że to wyrzucanie pieniędzy. Jak Ci się zepsuje "zwykły" laptop, to stać Cię nie tylko na naprawę, wymianę podzespołu, ale nawet na zakup nowego. A przy maku będziesz płakać i płacić.

No w sumie trudno się z przedmówcą nie zgodzić. To ogromna kasa za coś, co musi mieć dodatkowy program by poczytać tekst napisany w wordzie na innym kompie. Nie ma nagrywarki CD, jedno USB i grzeje się jak diabli.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Sklep we Wrocku z MacBookiem Air i Office'm do niego?