Reklama

Sklep we Wrocku z MacBookiem Air i Office'm do niego? (26)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 15
INTERIA.PL

Re: Sklep we Wrocku z MacBookiem Air i Office'm do niego?

Napisał(a): Gość -

No co? Źle się wyraziłem, każdemu może się zdarzyć. Nie będziemy zamrażać ciekłym azotem klejnotów! Zamrażaniu klejnotów mówimy stanowcze NIE!

Gość No co? Źle się wyraziłem, każdemu może się zdarzyć. Nie będziemy zamrażać ciekłym azotem klejnotów! Zamrażaniu klejnotów mówimy stanowcze NIE!

Cóż za szybka zmiana zdania... ;)

jamagd

Gość No co? Źle się wyraziłem, każdemu może się zdarzyć. Nie będziemy zamrażać ciekłym azotem klejnotów! Zamrażaniu klejnotów mówimy stanowcze NIE!

Cóż za szybka zmiana zdania... ;)

W sprawie klejnotów nie ma co odwlekać zmiany złej decyzji. W końcu to moje jedyne klejnoty :(

Gość
W sprawie klejnotów nie ma co odwlekać zmiany złej decyzji. W końcu to moje jedyne klejnoty :(

Stąd też zdziwienie: taaakie dobro azotem? A złą decyzję lepiej zmienić późno, niż wcale :P

Gość No w sumie trudno się z przedmówcą nie zgodzić. To ogromna kasa za coś, co musi mieć dodatkowy program by poczytać tekst napisany w wordzie na innym kompie. Nie ma nagrywarki CD, jedno USB i grzeje się jak diabli.

Ale którędy? Przecież jest office stworzony dla maców? Jest i word, i excel, outlook i powerpoint również.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Sklep we Wrocku z MacBookiem Air i Office'm do niego?