Reklama

Sklepy internetowe? (106)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 76

Re: Sklepy internetowe?

Napisał(a): Gość -

oj... dużo tego :)
Ja polecam sklep

finezaupominki.pl

Jest to mój ulubiony sklep jeśli chodzi o zakup bielizny, odzieży i drobnych upominków. Jego dużym plusem jest to, że można u nich zapakować rzeczy na prezent i nie muszę się z tym w domu bawić ;)

INTERIA.PL

prawde mówiąc są rzeczy, które wolę kupować w sklepach internetowych jak np. sprzęt fotograficzny. Tutaj mam zaufany sklep Foto-Tip i tego się trzymam, wiem przynajmniej, że jak coś będzie nie tak to uda mi się dogadać i wymienić sprzęt i wszystko będzie ok, wiem, ze nie dostanę jakiegoś chłamu.

Napisał(a): magdaglaz -

Kupowanie przez internet jest bardzo wygodne. Można się spokojnie zastanowić, i nie ma problemu z unikaniem często natarczywych pracowników sklepu, którzy patrzą na ręce i zniechęcają do zakupów.

Są rzeczy, których przez internet bym nie kupiła (np. buty :)). Ale np. prezenty dla męża kupuję już tylko w sieci. Mam swój sprawdzony adres: ami.net.pl, i tam zawsze znajduję jakiś nietuzinkowy upominek. Np. piersiówkę z kompasem :)).

Napisał(a): Ambitna -

Zależy co kupujesz i gdzie. Ja kupuje raczej w sklepach sprawdzonych a jak nie sprawdzony do kupuje, place przy odbiorze a odbierając to rzucę chociaż okiem na to co kupiłam. Sporo kupuję w sklepie www.mrjoy.pl a mój mąż kupuje w www.narzedziowy.pl no i jeszcze ubrania w internecie to asos przeważnie.

Ostatnio uruchomiłem swój rower (robi się ciepło :P) Musiałem odzież nową kupić bo dawno nie jeździłem a większość rzeczy już albo wydałem albo za małe albo zniszczone więc musiałem kupić sobie odzież rowerową. Zakupy zrobiłem tu http://colex-rowery.pl/do/item/butyacctracker/Buty-TRACKER Polecam - odzież super jakości :)

Napisał(a): luiza85 -

Widzę, że rozmawiacie o różnych rzeczach, a jak tak w ramach tematu założonego wątku chciałabym się podzielić informacjami o dobrych sklepach. Teraz bardzo przypadł mi do gustu x-kom - mają bardzo fajna akcję na agenta, można nawet 10 tysiaków wygrać. Fajna sprawa.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Sklepy internetowe?