Reklama

Sklepy internetowe? (106)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 76

Re: Sklepy internetowe?

Napisał(a): Gość -

w sklepach internetowych jak najbardziej opłaca się kupować, ale allegro to jednak wolę omijać..faktycznie potrafią niemałe problemy z kupowaniem na tym serwisie, wolę np. 3kropki.pl gdzie jest duży wybór gier [i sporo promocji], szybka dostawa i kompetentna obsługa..niczego innego od sklepu nie wymagam

INTERIA.PL

Najbezpieczniejsze sa duze sklepu sprzedajace i na allegro, i poprzez sklep internetowy, a takze poprzez siec salonow. Wtedy mamy gwarancje niskiej ceny w kazdym miejscu, a urzadzenia kupowane w takich sklepach sa na 100% orginalne. A takim najwiekszym sklepem w dziedzinie it i elektroniki jest w polsce vobis.

Ja tam trzymam się znanych sklepów i portali. W sensie w takich w których już robiłam zakupy, albo takich które polecili mi znajomi, a lista muszę przyznać, że jest duża. Ostatnio kupowałam książki na merlnie i umywalkę na laziankaplus.pl

Wiesz, z tymi wpadkami to raczej jest nieuniknione. Każdy sklep je ma, mały czy duży. Ważne jak je rozwiązuje. Jak robi to z ludźką twarzą i z dobrym podejściem do klienta to ok jak dla mnie.

Masz racje błędy są wszędzie,szczególnie tam gdzie występuje czynnik ludzki, ale jeżeli chodzi o mnie to nie spotkałem się jeszcze z takim, który nie byłby do naprawienia.

Bardzo często kupuję w sklepach internetowych. Odczucia są różne, ale generalnie jest taniej i szybciej można przejrzeć większe ilości produktów. Poza tym nie trzeba dźwigać towaru- to dla wygodnych istotny atut:)
Korzystałem z wielu firm, ale za najlepsze pod względem zaopatrzenia i obsługi uważam merlin, ministerstwo gadżetów,domzdrovia,agito,lazienkaplus,mebla. W tych zakupiłem chyba najwięcej rzeczy i bezproblemowo.

Napisał(a): stanickiwawa -

Gość Masz racje błędy są wszędzie,szczególnie tam gdzie występuje czynnik ludzki, ale jeżeli chodzi o mnie to nie spotkałem się jeszcze z takim, który nie byłby do naprawienia.

To jasne ze kazdy sklep popelnia czasem bledy, jak ktos wczesniej okreslil wynikajace z czynnika ludzkiego. Duze sklepy sa o tyle korzystniejsze, ze maja swiadomosc dobrego marketingu. Te sklepy nie pozwola sobie na chamskie zbycie klienta, czy oszustwa bo to wplywa negatywnie na wizerunek slepu. Poprzez negatywna reklame wsrod znajomych i intenecie mozna sporo problemow narobic:) Wlasnie dlatego ja kupujac lapka, zdecydowalem sie na odrobine drozszy sprzet ale pewny i kupiony w vobisie.

Kupowanie w Vobisie to jednak przepłacanie. Ja mam wieeeele sprawdzonych sklepów internetowych i już nie raz przekonałem się, że warto kupować w sieci. Chociażby taki doktor tusz - ceny mają bardzo atrakcyjne, w końcu nie rujnuje się na drukowanie w domu. Sklepy stacjonarne to przeżytek, lepiej zdecydować się na wirtualne.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Sklepy internetowe?