Re: skok wesoła
Napisał(a): Gość -
Witam! Z tego co wiem to od 14.10 we wszystkich skokach podniesiono kwotę ubezpieczenia depozytów do 50 000 euro. Też mam lokatę w skok wesoła i jak narazie jestem spokojna.
witam moim zdaniem nie powinienes sie bac o swoje pieniadze sa całkowicie bezpieczne po 1 skoki nie inwestuja na giełdzie i nie wchodza w takie gry giełdowe bo po porostunie moga nie maja do tego prawa bo działaja na prawie spoldzielczym a nie na prawie bankowym wiec nie maja jak stracic pieniedzy w zwiazku z krachem na gieldzie po 2 nie wymieniaja sie pieniedzmi miedzy innymi bankami i skokami wiec nie ma mozliwosci ze komus pozyczyli pieniadze a teraz on im ich nie odda a po 3 w ostatnim czasie skoki zwiekszyly polise ubezpieczeniową z 22500 euro do 50000 euro wiec nasze pieniadze sa całkowicie bezpieczne :) tez mam lokaty w skok
http://www.nie.com.pl/art2304.htm warto przeczytac przed ulokowaniem
Depozyty w SKOK Wesoła są bezpieczne i objęte Programem Ochrony Oszczędności. Bezpieczeństwo zgromadzonych przez członków oszczędności gwarantuje Fundusz Stabilizacyjny Kasy Krajowej zasilany ze środków poszczególnych SKOK-ów oraz Zbiorowe Ubezpieczenie Depozytów TUW SKOK. Istnieje obowiązek ubezpieczenia oszczędności każdego członka do kwoty 50 tys. euro gwarantujący całkowity zwrot zdeponowanego do tej wysokości kapitału. Także nie ma się czego obawiać :)
Napisał(a): kredytowy -
Ja polecam pożyczki w skok wesola, latwiej niz w banku
skok wesoła
Zgłoś do usunięcia | Link
WITAM.MAM LOKATĘ W SKOK WESOŁA CZY POWINIENEM SIĘ BAC TERAŹNIEJSZEJ SYTUACJI ORAZ JAKIE JEST BEZPIECZEŃSTWO MOICH PIENIĘDZY.PODZIELCIE SIĘ SWOIMI SPOSTRZEŻENIAMI.POZDRAWIAM