Reklama

Skoro już są te bajery i wodotryski, to może ktoś wyjaśni jak to działa? (14)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 246

Re: Skoro już są te bajery i wodotryski, to może ktoś wyjaśni jak to działa?

Napisał(a): Bastet -

Admin
Co do preferencji władca/podwładny i czerpania z tego przyjemności może innym razem, w innej kategorii i w innym temacie ;)

A w tym temacie, to jest dla mnie praca. Większa jest tu odpowiedzialność za podejmowane decyzje niż chęć "władzy" nad kimkolwiek i o zgrozo czerpanie z tego satysfakcji. Jeśli ktokolwiek jeszcze wierzy w to, że od rana do wieczora to co robią pracownicy etatowi w internecie nie jest dla użytkowników to najzwyczajniej w świecie jest głupi. A że trzeba to robić w taki sposób, aby mieć z tego stały dochód to inna sprawa. Jak ktoś nie rozumie, że wszystko się musi jakoś utrzymać (magiczne słowo: pieniądze) to ma problem. Ja z zasady nie rozmawiam z altruistami jeśli nie pokażą mi co jedzą na obiad :P

Rozumiem praca... też pracuje..ale znacznie lepsza od zasady "dziel i rządź" jest prawda "z niewolnika nie masz pracownika" i tą z powodzeniem w pracy stosuję:)
Na obiad jadam to na co mam apetyt... lubię proste jedzenie bo zwyczajna kobieta jestem:) Pieniądze... fajnie je mieć ale to nie ona mną rządzą... to ja zarządzam swoimi finansami;-)

INTERIA.PL

Napisał(a): FridaKahlo69 -

Bastet
Frida, wiem...mnie raczej zainteresował mechanizm zamykania takich dyskusji...szkoda tylko, że musi na tym cierpieć sam temat wątku:(
Tak na prawdę nie wiem co lepsze... zamkniecie tematu czy usuniecie wątku...wiele postów nadal tam jest...
Wiesz, że ja nie przepadam za pyskówkami...ale czasem kiedy już wszyscy wykrzyczą swoje żale to można jeszcze normalnie pogadać:-)

Rzecz w tym, iż owe "żale" były "wykrzykiwane" wczoraj do późnej nocy, a dziś od samego rana - kontynuacja.
Zamykanie wątków to nie jest metoda na utrzymanie jako takiego porządku.
Mam jednak nadzieję, że zamknięcie omawianego da nieco do myślenia Userom.
Nie trollom, bo trolle po to wchodzą, żeby "psuć".
Sam temat nie cierpi. To tylko temat:)
Miłego wieczoru.

Napisał(a): Bastet -

FridaKahlo69
Rzecz w tym, iż owe "żale" były "wykrzykiwane wczoraj do późnej nocy, a dziś od samego rana - kontynuacja.
Zamykanie wątków to nie jest metoda na utrzymanie jako takiego porządku.
Mam jednak nadzieję, że zamknięcie omawianego da nieco do myślenia Userom.
Nie trollom, bo trolle po to wchodzą, żeby "psuć".
Sam temat nie cierpi. To tylko temat:)
Miłego wieczoru.

Userom chyba dało... myślą i myślą...i mało co napisali... a trolle zmęczone śpią...

Dobrej nocki... bo mój wieczór jest krótki... jutro muszę skoro świt do pracy:)

Napisał(a): mrruuu -

Admin
No to jedziemy (a tak przy okazji to mam nadzieję, że to nie to samo "mrruuu" które mi dziś na dywanik nasikało...)

Częściej zmieniaj żwirek w kuwecie. ;-)

Admin
1. Temat zamyka admin, jeśli dyskusja w nim została "zakończona" lub temat nie wymaga dyskusji (ogłoszenia itp.)

Dość ciekawą funkcją niektórych forów jest możliwość "zatwierdzania" tematu przez autora oryginalnego postu zaznaczonego jako pytanie. To znaczy - autor zaznacza post startowy jako "pytanie" i jak uzna, że dostał odpowiedź to przydziela za nią jakieś punkty (lub nie) i zaznacza, że pytanie zostało "odpowiedziane" w sposób go satysfakcjonujący. W wątku można dalej pisać, ale zwykle nikt już tego nie robi skoro problem został rozwiązany. To co prawda rozwiązanie na forum eksperckie, niemniej jak już robicie "lajkowanie" to może być do rozważenia.

Niezależnie - autor wątku mógłby mieć możliwość np. włączania i wyłączania prawa do pisania nielogowanym nie tylko przy zakładaniu wątku, ale również w trakcie. To by mogło oszczędzić trochę roboty moderatorom, jednocześnie bez blokowania swobody wypowiedzi.

Admin
4. To tylko początek, przed nami bardzo duży system lojalnościowy (zwany roboczo karmą). Szczegóły wkrótce ale jeszcze nie teraz. "Ciekawość" posta to nazwa względna, to coś na zasadzie dania komuś "lajka", plusa czy jak kto woli "piwka". Takie uznanie racji. Później można posortować posty w wątku nie pod względem chronologii a pod względem "ciekawości". Na ten przykład pytamy w temacie, np. jakie jest najlepsze danie na świecie. Sortujemy po "ciekawości" i już wiemy, że to pierogi ruskie bo mają 100 "plusów" ;)

Może być. Jakoś teraz taka moda do lajkowania. Chociaż dla mnie to akurat mało przydatne. W marketach wszystkim paniom pytającym, czy mam ich kartę odpowiadam że nie mam i nie chcę mieć. ;-)

Pozdrawiam

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Skoro już są te bajery i wodotryski, to może ktoś wyjaśni jak to działa?