Reklama

Słuchacie Radia Maryja? (191)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 2734
INTERIA.PL

Re: Słuchacie Radia Maryja?

Napisał(a): Gość -

Karenann Jak to jest? Słuchacie czy nie? Czy słusznym jest przekonanie, że słuchacze Radia Maryja mają powyżej 60 lat?

To jest kłamstwo,mam6 lat i już potrafię głosić od domu do drzwi,w wieku 5 miesięcy już na zebraniach się zgłaszałem do odpowiedzi.
Manson Jasnota

Napisał(a): GrimKenobi -

Raczej nie jest to specyficzna grupa ludzi. I główna grupa to raczej tak 45+ najczęściej kobiety. (nie mam nic do kobiet.). Zdarzyło się iż znam dwie słuchaczki tego radia. I nie raz spędzając z nimi cały dzień słuchałem tego radia i znam przekrój osób dzwoniących. Same modlitwy mi nie przeszkadzały i były w dość fajny sposób wykonane. Niestety audycje już były dość kiepskie a z rzetelnym dziennikarstwem miały mało wspólnego.

Karenann Jak to jest? Słuchacie czy nie? Czy słusznym jest przekonanie, że słuchacze Radia Maryja mają powyżej 60 lat?

Nic to Jezus nie słuchał Radia i też sobie żył , dawał radę i to gdzie w terrorystycznym kraju gdzie król wyrżnął wszystkie noworodki z jego rocznika , a ksiądz Rydzyk nie poinformował o tym w swoim radiu , dlatego Jezus woli czytać katechizm , Jezus nie lubi czytać Biblii zwłaszcza napisanej dla Jehowy , Jezus nie lubi Jehowy bo to Jezusa wujek wiecie taki co to przyjdzie na przyjęcie naje się napije wszystkich po kątach rozstawia .
Antonio Banderas . Astalawista. Maniana.

Ja mam 70 lat i nie słucham Radia Maryja.Jestem nowoczesną babcią i nawet wnuków nie pilnuję tylko jeżdżę sobie po świecie i zwiedzam.W kościółku też nie przesiaduję i raczej omijam go z daleka.Wierzyć można wszędzie.

Oczywiście. Przynajmniej słyszę w nim prawdę. Wam też polecam.
Szkoda, że najwięcej wypowiadają się ci co nie słuchają.
Posłuchaj i się wtedy wypowiadaj, a nie powtarzaj utartych stereotypów.
pozdrawiam wszystkich. Adam

gość Oczywiście. Przynajmniej słyszę w nim prawdę. Wam też polecam.
Szkoda, że najwięcej wypowiadają się ci co nie słuchają.
Posłuchaj i się wtedy wypowiadaj, a nie powtarzaj utartych stereotypów.
pozdrawiam wszystkich. Adam

Właśnie prawda i kultura dziennikarska. Rzetelne informacje, a jak komuś się wydaje inaczej tzn, że ma już nieco skrzywione ucho kłamstwami medialnymi, które są własnością grup rządzących i kłamią na potęgę. Słucham i mam 32 lata.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Słuchacie Radia Maryja?