Re: Sprawdzona firma cateringowa
Napisał(a): Gość -
Znaną lubelską firmą oferująca usługi cateringowe jest Graf Marina, niedawno wymyślili też tzw. Mobilną Karczmę, czyli jeżdżą z kuchnią do klientów. Polecam te firmę ze względu na renomę oraz doświadczenie.
Mają własnych kelnerów? Jakie potrawy przygotowują?
Ja nie znam ich cateringu, ale jadłam kiedyś obiad w Restauracji nad Zalewem Zemborzyckim. Jedzenie było pyszne, świeże, a obsługa bardzo miła. To chyba całkiem dobrze wróży na imprezy cateringowe :)
[cytat kogo=redi2010]Ja nie znam ich cateringu, ale jadłam kiedyś obiad w Restauracji nad Zalewem Zemborzyckim. Jedzenie było pyszne, świeże, a obsługa bardzo miła. To chyba całkiem dobrze wróży na imprezy cateringowe :)[/quote
Co tam jadłaś? jakieś regionalne perełki?
Pamiętam, że jedliśmy parowańce i chyba syrniki, czyli takie kotlety z białego sera i kaszy gryczanej. Pychota. I śmialiśmy się z jednego faceta, bo jak zamówił sobie pieczeń z sarny zawijaną w boczek, z kluskami z tartych ziemniaków i zobaczył tą porcję, to o mało z krzesła nie spadł :P
Brzmi nieźle :) aż zgłodniałam---a ta mobilna karczma dojedzie do Warszawy. Planujemy małą integrę w lasku kabackim ;)
Gość Brzmi nieźle :) aż zgłodniałam---a ta mobilna karczma dojedzie do Warszawy. Planujemy małą integrę w lasku kabackim ;)
Ja kontakt do nich znalazłam na stronie internetowej (www.grafmarina.pl), to chyba najlepszy sposób. Zapowiada się udana współpraca :)
redi2010 Pamiętam, że jedliśmy parowańce i chyba syrniki, czyli takie kotlety z białego sera i kaszy gryczanej. Pychota. I śmialiśmy się z jednego faceta, bo jak zamówił sobie pieczeń z sarny zawijaną w boczek, z kluskami z tartych ziemniaków i zobaczył tą porcję, to o mało z krzesła nie spadł :P
Ale pyszności tam serwują :) To wszystko można zamówić sobie cieplutkie, dopiero co przyrządzone, z dowozem do firmy? Już sobie wyobrażam szefa jedzącego taką pieczeń z sarny :)
Nasza firma robiła z nimi event.Organizacja była raczej bezproblemowa. Natomiast jeśli chodzi o jedzenie to serio mają super ofertę na prawdę oryginalnych dań regionalnych, tradycyjnych czy jakkolwiek je można nazwać. Szczerze mówiąc tych nazw nie sposób spamiętać ale smak za mną chodzi do dzisiaj.
Sprawdzona firma cateringowa
Zgłoś do usunięcia | Link
Poszukuję firmy, która dostarczy catering na imprezę około 200 osób pod Lublinem, czy ktoś mógłby polecić coś sprawdzonego?