Re: Stephanie Mayer- kontynuacja "Zaćmienia"
Napisał(a): Gość -
Breaking Dawn...
The Host też jest S.Meyer, ale to już nie jest kontynuacja Zmierzchu...nie stety.
Breaking Dawn...
The Host też jest S.Meyer, ale to już nie jest kontynuacja Zmierzchu...nie stety.
Breaking Dawn...
Breaking Dawn...
Breaking Dawn...
a jak super psychiatra jest też nawiedzony i taki nasz nawiedzony polityk spotka takiego super psychiatrę , i się u niego zacznie leczyć , łoj to dopiero będzie , w kraju ludzie zaczną żyć godnie , z Anglii zaczną wracać do Kraju ojczystego witani , od razu pracą i mieszkaniami , nikt nikomu nie będzie dawać łapówek bo wszystko będzie można załatwić od ręki , służba zdrowia wyłapie każdego chorego polaka i od ręki go wyleczy , pan Tusk zdaje się tak obiecywał , ale radził się u ,,,,,Maga ,,,,, teraz ,,,,,,Maga ,,,, tego co tak radził ,,, po cichu właśnie wieszają ,,,,,,za poślednie źiobro ,,,,,,i nic z tego chyba nie wyjdzie , drodzy młodzi rodacy i rodaczki omamieni przez,,,,,,,,,, notorycznego Polityka ,,,,,, który ot tak chciał być ważną osobą w państwie tylko dla splendoru ,,,,, bez programu ,,,bez wizji ,,,,, bez kasy na te wszystkie obiecanki ,,,,,,,, pozdrowienia dla drogich naiwnych wyborców ,,, ja nie byłem na wyborach ,,, i kto tu miał rację ,, jak chcesz mieć rację to olej wybory ,, pamiętaj ,, że jak nie idziesz na wybory to też głosujesz ,, twój głos się liczy tak samo jak tych co idą na wybory ,,,,,,,,,,,,pozdrowienia ,,
Gość Ciekawi mnie to czy będzie 4 część "Zaćmienia". Jeśli ktos posiada jakiekolwiek informacje na ten temat proszę o pilną dopowiedź. :) z góry dzięki
Będzie! Po pierwsze: Jest tak napisane z tyłu 3 częsci,
Po drugie: Zobacz sobie na amazonie (www.amazon.com i wpisz stephanie mayer)
Pozdro, Fanka
Napewno będzie... premiera wychodzi 2 sierpnia ;)
z tego co slyszalam, ma byc 6 tomow:)
Stephanie Mayer- kontynuacja "Zaćmienia"
Zgłoś do usunięcia | Link
Ciekawi mnie to czy będzie 4 część "Zaćmienia". Jeśli ktos posiada jakiekolwiek informacje na ten temat proszę o pilną dopowiedź. :) z góry dzięki