Reklama

stomatolog kraków (62)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 972

stomatolog kraków

Napisał(a): Gość -

Gdzie chodzicie do stomatologa w Krakowie? Byliście kiedyś na zabiegu wybielania zębów? Bo ja mam nadsztukowaną jedynkę i w miejscu łączenia robi mi się ci4emna plamka. Chciałabym się jej pozbyć i ogólnie wybielić zęby. Jakie to daje efekty, miał ktoś?

INTERIA.PL

Re: stomatolog kraków

Profesjonalną opiekę stomatologiczną, również wybielanie zębów oferuje Alfa Dental. Z tego, co wiem, to n dzień dzisiejszy sa jednymi z lepszych, zresztą wystarczy sprawdzić ich obszerną ofertę. Przede wszystkim są profesjonalistami i potrafią stworzyć bardzo miła atmosferę wokół klienta, a w tej branży wydaje mi sie to dużym plusem.

Hej , mam problem z dzieckiem, synem, którego boli ząb, muszę szybko gdzieś pójść, ale dentysta musi mieć podejście, bo nie chce przerazić tego malego czlowieka. Jakieś sugestie? Proszę.

Dobre centrum stomatologiczne jest na ulicy mogilskiej AlBus dent. robiłem tam zęby i nie dość że bardzo dobrze mnie obsłużono to jeszcze nie wiele zapłaciłem..bardzo polecam

A co to znaczy bardzo dobrze obslużono? Mnie też nie raz się wydawalo, że b7ylo dobrze, a jak potem rozmawialam ze znajomymi top wychodzilo na to , że dentysta nie mial np sprzetu nowoczesnego. Opisz więcej, proszę

Zdecydowanie Zakopianka. Bylam tam na komleksowym leczeniu zębów i jestem zachwycona. lekarze kompetentnie omawiali ze mną każdą propozycje leczenia. Nie czulam bólu i przestalam bać sie dentysty.

Pare lat temy usunąlem ząb 5 górny. Podczas długotrwałego braku dochoszlo do przechylenia się zębów sąsiednich w kierunku ubytku, wyglądalem jak zombi. Poszedlem do centrum Zakopianka, gdzie dentysta stwierdzil, że to przechylenie uniemożliwia wprowadzenie w ten obszar implantu z częścią koronową, wiec zrobiono mi protezkę. Jestem zadowolony bardzo.

Poszedlem za Waszymi namowami do Zakopianki. Stokrotne dzięki:)) Zęby cale, na twarzach dzieci uśmiech. Dla sprawdzenia na fotel posadzil mnie dr Kiec, okazalo się, że mam do zrobienia jeden ząb. Na szczęście ubytek nie jest duży i kanaly nie są zainfekowane (na miejscu rentgen). Ten facet jest mistrzem.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: stomatolog kraków