Reklama

stomatolog kraków (62)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 972

Re: stomatolog kraków

Napisał(a): pyzate -

Dla mnie ważne jest, by dentysta był delikatny. Sama od lat chodzę do dr Agnieszki Fior. Jak ktoś zainteresowany, to polecam wyguglać. Wizyta u takich dentystów to czysta przyjemność :)

INTERIA.PL

Napisał(a): Gość -

gość Skoro mowa o stomatologach, to powiedzcie mi gdzie chodzicie jak potrzebujecie zrobić sobie rtg zębów? Poszukuję jakiegoś sprawdzonego miejsca.

polecam Ci X-denta http://www.x-dent.pl/

mają 15-sto letnie doświadczenie, dobry sprzęt. miejsce przeze mnie już wiele razy sprawdzone.

gość Skoro mowa o stomatologach, to powiedzcie mi gdzie chodzicie jak potrzebujecie zrobić sobie rtg zębów? Poszukuję jakiegoś sprawdzonego miejsca.

Jeżeli chodzi o rtg to najlepiej zrobić sobie cyfrowo, przynajmniej nie będziesz się tyle razy naświetlać, taką możliwość masz np. w estetyce uśmiechu

Zdecydowanie Alfa Dental! - wybielałam u nich zęby lampą ZOOM - efekty piorunujące. Jestem bardzo zadowolona. Koszty również niższe niż w innych gabinetach w centrum - mają zniżki dla studentów za okazaniem legitymacji. Warto!

gość
Jeżeli chodzi o rtg to najlepiej zrobić sobie cyfrowo, przynajmniej nie będziesz się tyle razy naświetlać, taką możliwość masz np. w estetyce uśmiechu

Trochę daleko od centrum Krakowa, ale teraz z doświadczenia wiem bardziej się opłaca tam podjechać i mieć pewność fachowych usług.

Napisał(a): tantum -

E tam daleko, wielu ludzi tak robi, że korzysta z usług dentystycznych poza Krakowem np. ja mieszkam na Bieżanowie i też korzystam z estetyki uśmiechu uważam, że to jest dla mnie najlepsze rozwiązanie. Nie muszę za często jeździć, raz na jakiś czas mogę zrobić kilka kilometrów.

no fakt zależy, gdzie się mieszka, ale jeśli chodzi o dobrych stomatologów w Krakowie moim zdaniem jednym z lepszych miejsc jest Galeria Uśmiechu na Starowiślnej. Świetni specjaliści, a do tego mają świetne podejście do pacjenta.

Napisał(a): Farmaceutka -

Jeśli chodzi o stomatologie to jest w Kim wybierać w Krakowie, jeśli chcecie mieć wszystko w jednym miejscu (chirurgie, zwykłe wizyty, porade protetyka, ortodoncje, przeswietlenia komputerowe) miłą, rodzinną atmosfere - tu info dla młodych rodziców, dzieci mają swój kącik a Panie z rejestracji mogą się zająć szkrabem podczas naszej wizyty to polecam gabinet na ul. Radzikowskiego 18. Lekarze są świetni i mają super podejście do dzieci zwłaszcza Pani Doktor Żyła. Wszystkie informacje możecie znaleźć na stronie: www.dentystadlaciebie.pl lub www.addent.pl.
Polecam gorąco

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: stomatolog kraków