Reklama

Swatka albo coś w tym typie - samotnośći stop (7)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 87

Swatka albo coś w tym typie - samotnośći stop

Napisał(a): Gość -

No to zaczynam najbardziej gorący temat w necie :) Chciałbym poznać dziewczynę normalną, normalności opisywać nie trzeba. Najlepiej bez dzieci. Może jakaś tutaj odpisze, a może jest jakaś swatka która ma kontakty i wiedzę? można pisać na priva.
ps
chore jest to że nie mogę podać swojego maila - cenzura :/

INTERIA.PL

Re: Swatka albo coś w tym typie - samotnośći stop

ciasteczkowy1000 No to zaczynam najbardziej gorący temat w necie :) Chciałbym poznać dziewczynę normalną, normalności opisywać nie trzeba. Najlepiej bez dzieci. Może jakaś tutaj odpisze, a może jest jakaś swatka która ma kontakty i wiedzę? można pisać na priva.
ps

Aha, okolice Bydgoszczy i Torunia

ciasteczkowy1000

ciasteczkowy1000 No to zaczynam najbardziej gorący temat w necie :) Chciałbym poznać dziewczynę normalną, normalności opisywać nie trzeba. Najlepiej bez dzieci. Może jakaś tutaj odpisze, a może jest jakaś swatka która ma kontakty i wiedzę? można pisać na priva.
ps

Aha, okolice Bydgoszczy i Torunia

odradzam www.Swatka, biorą tylko pieniądze dając możliwości napisania wiadomosci, większość profili jest zmyślana. Napisałem do 15 osób po dwie wiadomości, na żadną oprócz buziaki nie otrzymałem odpowiedzi. Byłem wcześniej na www.Dopasowani tam też były zmyślone profile, jak o jakiś lewy zapytałem to nastepnego dnia nie było go w bazie danych serwisu.

http://pl.20dollars2surf.com/?ref=382091 Chcesz zarobić ?? nie obiecuję kokosów wejdź i zobacz tylko pamiętaj nikt nic ci nie da za darmo lecz za klikanie owszem ,jeśli siedzisz przed komputerem nudząc się lub robiąc coś innego czas ci leci a tak mogą pieniądze... Pozdrawiam

Jestem Noela,mieszkam nad morzem jestem wdową ,z wyboru jestem samotna,ale nie osamotniona,szukam męzczyzny przyjaciela do pogadania,wypicia lampki czerwonego wina,spacery,jazdy rowerem itd,nie zawsze znajomość musi konczyć się seksem,chociaż nie powiem zebym była w tym wzgledzie jakoś specjalnie ustawiona na nie czy tak, na poczatek pogadania na gg i trochę sie poznania!

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Swatka albo coś w tym typie - samotnośći stop