Reklama

święta nad morzem? (8)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 22

święta nad morzem?

Napisał(a): pyzate -

jak w temacie, co myślicie o pomyśle spędzenia świąt nad morzem, w Jastrzębiej Górze? znalazłam fajne miejsce, Primavera Spa, nastawione pozytywnie do rodzin z dzieciakami. rodzinka kręci nosem, ale strasznie podoba mi się taki pomysł, co prawda z dala od rodziny, ale czy podczas świąt nie o święty spokój chodzi właśnie?

INTERIA.PL

Re: święta nad morzem?

Napisał(a): Gość -

Ja spędzę przyszłoroczne święta nad morzem. W tym roku jeszcze nie dam rady, ale za rok na pewno! :D Właśnie finalizuję zakup mieszkania w Sztutowie (w kompleksie Mierzeja Park) i już się nie mogę doczekać, kiedy zabiorę się za wykańczanie i dekorowanie wnętrza (to akurat moja pasja!). Całe życie marzyłam, żeby mieszkać blisko morza i móc czerpać energie z bliskości z naturą, a na terenie Mierzeji Wiślanej jest to jak najbardziej możliwe :)

Napisał(a): marasbone -

Ta primavera o której piszesz to bardzo fajne miejsce, słyszałem o nim i nawet zastanawiam się nad wyjazdem tam, ale na święta wielkanocne :). Moim zdaniem idealne miejsce na wyjazd dla par lub całej rodziny

Napisał(a): Gość -

no proszę widzę, że więcej zadowolonych wczasowiczów primavery, ja tez polecam to miejsce szczególnie na wyjazdy z dziećmi, świetna animacja i przede wszystkim rodzice maja dużo czasu dla siebie, bo dzieciaki ciągle są czymś zajęte , także warto wybrac to miejsce chociażby z tego powodu, że ma się dzieci z głowy

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: święta nad morzem?