Reklama

Szatan dąży do całkowitej zagłady ludzi.Przepowiednie wybitnego jasnowidza. (9)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 162

Szatan dąży do całkowitej zagłady ludzi.Przepowiednie wybitnego jasnowidza.

Napisał(a): krzysztom123 -

Szatan wie że ludzi stworzył Bóg,dlatego nie może on nic ludziom zrobić,ani nie może on podnieś na ludzi ręki,dlatego znalazł on na ludzi sposób.Kusi on aby ludzie sami zniszczyli siebie i aby sami doprowadzili do swojej zagłady,kusi aby człowiek zniszczył drugiego człowieka.Ponad pięć tysięcy lat temu szatan kusił ludzi aby rozeszli się po świecie,kiedy tak uczynili i zaczęli mówić różnymi językami ,szatan na kusił ich aby założyli oni granice państw,które będą ich między sobą dzielić.Kiedy ludzie tak uczynili poczuli się wtedy wrogami i zaczęli prowadzić ze sobą wojny.Szatan kusił ich że w ten sposób mogą osiągnąć wszystko i wtedy ludzie pod działaniem jego kuszenia zaczęli ogłaszać się na ziemi faraonami i bogami.W wojnach ginęło za mało ludzi ,dlatego szatan kusił ludzi aby zaczęli tworzyć co raz to nowszą broń,doprowadziło to do tego że każda kolejna wojna przynosiła coraz to więcej ofiar.Szatan nie musi kusić całego świata ,wystarczy mu jeden człowiek jak np;Hitler,Napoleon lub Aleksander Wielki,szatan wie że ludzie muszą spełniać rozkazy swoich przywódców nawet te które przynoszą im cierpienie,ból i zagładę.Szatan w ten sposób oszukał ludzi żyjących na świecie ,czy uda mu się w ten sposób na kusić ludzi do całkowitej naszej zagłady,aby całkowicie się zniszczyli.A może jeszcze nie jest za późno i ludzie zmienią swoje postępowanie i działanie na świecie,co wy o tym sądzicie.

INTERIA.PL

Re: Szatan dąży do całkowitej zagłady ludzi.Przepowiednie wybitnego jasnowidza.

jumar61 Sądzę że takie zabobony i wiara dobre są na kryzys bo zmi9eniają punkt widzenia. jumar

Żeby to były zabobony to by było fajnie,niestety takie są fakty do których trzeba się przyznać.Te wszystkie wojny które wydarzyły się na świecie i te miliony ofiar zamordowanych w tych wojnach to są niestety fakty autentyczne.Człowiek dokonał rzeczy na drugim człowieku ,których nasz umysł nie jest wstanie pojąć,czy my w jednym momencie pod działaniem szatana możemy zamieniać się w potworów.

jumar61 Sądzę że takie zabobony i wiara dobre są na kryzys bo zmi9eniają punkt widzenia. jumar

Kryzysu by mogło na świecie nie być,tylko ludzka głupota i nieprawidłowe przez ludzi myślenie,doprowadza do tego co się dzieje na świecie.

Napisał(a): Gość -

krzysztom123

Kryzysu by mogło na świecie nie być,tylko ludzka głupota i nieprawidłowe przez ludzi myślenie,doprowadza do tego co się dzieje na świecie.

Może kiedyś ludziom poukłada się w głowach,kto wie.

Ja wiem czy kuszenie szatana jest dobre na kryzys,nie wiadomo czy on do tego nie doprowadził,poprzez swoje sztuczki.

gość

Ja wiem czy kuszenie szatana jest dobre na kryzys,nie wiadomo czy on do tego nie doprowadził,poprzez swoje sztuczki.

Do każdego zła które dzieje się na świecie doprowadza szatan poprzez swoje kuszenie.

gość

gość

Do każdego zła które dzieje się na świecie doprowadza szatan poprzez swoje kuszenie.

Do każdego zła kusi i doprowadza nas szatan ,coraz trudniej jest nam tym pokusom się ustrzec.

Największym zwycięstwem szatana jest wmówienie ludziom, że nie istnieje. Od początku stworzenia chce ludzi zniszczyć, bo nas nienawidzi. Ale Chrystus nas od niego wyzwolił i z Chrystusem jesteśmy bezpieczni. Tylko, że my to puszczamy mimo uszu.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Szatan dąży do całkowitej zagłady ludzi.Przepowiednie wybitnego jasnowidza.