Re: szkoła językowa
Napisał(a): Gość -
Wiesz co, myślę, ze idealna szkołą dla ciebie będzie Axon. Ta szkoła prowadzi zajęcia językowe przygotowujące uczniów do zdawania różnych egzaminów, poza tym grupy są niewielkie, a do tego dostęp do szkoły jest naprawdę spory, bo ma swoje placówki w wielu miastach np. w Katowicach, Bielsku, Krakowie.
Zgadzam się z famalą, Axon jest bardzo dobrą szkołą. Małe grupy to nawet 4 osobowe, dwuosobowe i jest też możliwość indywidualnego kursu. Oprócz Katowic, Bielska Białej i Krakowa, mają jeszcze placówki w Wieliczce i Olkuszu
Moja znajoma skończyła tam kurs kilka miesięcy temu. Była zadowolona. Też miałem się zapisać tyle, że na hiszpański, jak na razie brak motywacji i trochę czasu. Tym bardziej, że teraz dni coraz krótsze i musiałbym po nocy jeździć po mieście :/ Może się jeszcze zmotywuję i zapiszę.
Z dobrych szkol to chyba przede wszystkim TFLS, innych nie znam
nie wiem, zobacz może w szkole SpeakUp
Napisał(a): dolceandvita -
lesale Zgadzam się z famalą, Axon jest bardzo dobrą szkołą. Małe grupy to nawet 4 osobowe, dwuosobowe i jest też możliwość indywidualnego kursu. Oprócz Katowic, Bielska Białej i Krakowa, mają jeszcze placówki w Wieliczce i Olkuszu
też polecam szkołe AXON. Rozkręcają się, otwierają nowe filie i mają tez kursy informatyczne. Zajęcia są fajnie prowadzone i można zrobić jeden poziom w jeden semestr co jest rzadkością w szkołach językowych. Fajnie, że otworzyli filię w Olkuszu!
jeśli z warszawy to skrozystałbym z najlepszej w kraju TFLS (szkoda ze jest tylko w wawie niestety)
no to uważam, że ten Axon to byłby dobry pomysł, dobre ceny, małe grupy, uczą obcokrajowcy, czego chceć więcej po za tym maja bardzo tych szkół więc jest duże prawdopodobieństwo, że znajdziesz go w swojej miejscowości, na pewno jest w Katowicach, w Bielsku , albo w Rybniku
Napisał(a): dolceandvita -
qarola87 no to uważam, że ten Axon to byłby dobry pomysł, dobre ceny, małe grupy, uczą obcokrajowcy, czego chceć więcej po za tym maja bardzo tych szkół więc jest duże prawdopodobieństwo, że znajdziesz go w swojej miejscowości, na pewno jest w Katowicach, w Bielsku , albo w Rybniku
popieram ;) Mają też własny program według, którego uczą i dość fajną książkę. Poza tym ich program tez nie jest taki 'strict' żeby totalnie trzymali się tego co mają uczyć mimo, że np. słuchacze mają na zajęciach inne potrzeby, pytania albo wątpliwości. Program dostosowuje się do potrzeb ucznia.
szkoła językowa
Zgłoś do usunięcia | Link
Chciałabym się zapisać w Katowicach do szkoły językowej, która jest sprawdzona i ma zatrudnionych native speakerów. Potrzebuję zdać egzamin zTEFLA z języka angielskiego i zależy mi na tym, żeby kurs był przygotowaniem do tego. Dobrze by było, żeby grupy nie były większe niż 5 osób. Dzięki za każdą informację