Re: Szukam faceta do towarzystwa i nie tylko
Napisał(a): Gość -
W podobnym wieku,tzn. ,w jakim?
Re: Szukam faceta do towarzystwa i nie tylko
Poznaj mnie a nie pożałujesz
Kobiety nie trzeba pilnować.... Trzeba tak zrobić, żeby nie chciała odejść..."
Obecne czasy wymuszają na kobietach ogromne tempo życia, są coraz bardziej zapracowane, w ciągłym wyścigu, pędzie...Często ten bieg powoduje, że nie mają czasu dla siebie..Stają się singielkami.. wybierają życie SINGIELKI..Jednak, każda kobieta potrzebuje czasem męskiego towarzystwa, poczuć się adorowana, czuć pożądliwe męskie spojrzenie
Szukasz takiego który ma diabła za skórą, błysk w oku i to.. wrrr. Nieprzeciętnego i wyjątkowego pod każdym względem? Mogącego Ci zaoferować to czego nie masz w domu lub to za czym tak bardzo tęsknisz i czego pragniesz. Super facet, inteligentny, zadbany, atrakcyjny , facet z pomysłami, niezaspokojonymi potrzebami, obdarzony ogromnym temperamentem Szalony i naturalny, który potrafi świetnie bawić się w łóżku i nie tylko czeka na Twoje spragnione ciało, które już teraz Ci podpowiada, "napisz do niego":)
Jestem studentem,pracuje Jestem otwarty na rożne propozycje również interesują mnie oferty pracy.Zatrudnij mnie a nie będziesz żałować .Wiem ze masę jest tego typu ogłoszeń lecz ja jestem poważnym człowiekiem i nie udaje kogoś innego jak tu nie którzy na zdjęciach warto mnie poznać .Zapraszam i pozdrawiam miłe Panie
Szukam faceta do towarzystwa i nie tylko
Zgłoś do usunięcia | Link
mily czuly w podonym wieku co ja do milych spotkan z slaska