Re: szukam faceta
Napisał(a): Gość -
Wszystko jest możliwe,ale skąd jesteś?
Czy zdrada aż tak bardzo Cię zabolała-wiem to boli.O ile zechcesz to możemy porozmawiać
Dziękuję ale nie chcę o tym już rozmawiać. Chcę teraz o tym zapomnieć i żyć dalej.
Szukam kogoś kto nie będzie oczekiwał ode mnie stałego związku.
Napisał(a): marixy -
Właściwie to ja jestem sam, już bez zobowiązań. Ale nie odpowiadam twoim parametrom :))) W przeciwieństwie do ciebie, jednak zdecydowałem się na rozwód, a dzieci dorosłe i na szczęście samodzielne. Czasami nawet myślę, co mnie tu trzyma, może zamknąć mieszkanie i też jechać do Anglii?, miałbym tam niezłą pracę. Tylko że jednak coś tu trzyma.
może piękne polskie kobiety;) nigdzie takich nie ma:)
Napisał(a): marixy -
Ooooo! Kurczątko! To jednak ktoś tu zagląda :) No może racja, może to polskie śliczne kobiety, zwłaszcza blond:) Choć przyznam osobiście, nie jest to takie ważne jak akurat zafarbowała sobie dziewczyna włosy ha ha. Poza tym trzyma środowisko, pewna pozycja tu wypracowana i najbardziej grono znajomych z którymi można wypić kawkę i pogadać. Dzięki nim samotność, to dla mnie dość abstrakcyjne pojęcie. Oczywiście lubię mieć czas również dla siebie, tak jak teraz i np zajrzeć na to forum
[object String]
Może się mylę ale jeśli to tylko znajomi(a nie przyjaciele) to można ich znaleźć wszędzie...
Pozycja (?)... myślę, że też można ją osiągnąć czy wypracować wszędzie.
Ale takich kobiet ze słowiańską urodą jakie są na każdym kroku w Polsce nie można znaleźć wszędzie:)
A za granicą przeważnie są zajęte przez tamtejszych mężczyzn oczarowanych naszymi rodaczkami. A jakie są różnice między polskimi kobietami a tamtejszymi!
Napisał(a): auramustang -
Cześć miło mi mam na imię Przemysław wiem co czujesz bo przerzyłem to samo i wiem jak jest się bez radnym i w sumie zdruzgotanym przez tak drastyczną wiadomość jaką jest zdrada od przeszło 2 lat jestem sam w związku mam barjere do rzony poprzez taka żecz w obecnej chwili jest tak że jestem sam w tym zwiazku pomimo ze mamy synka 6 letniego -przeczytałem twoją wiadomość i zdecydowałem sie odpisać dla tego jeśli odpowiesz pisz na pocztę auramustang@gmail.com
szukam faceta
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam wszystkich
Przykro mi to pisać ale zostałam zdradzona.
Szukam kogoś do przytulania i może do czegoś więcej...
Nie interesują mnie stałe związki i miłość.
Mam męża od którego nie odejdę ze względu na dziecko.
Nie chcę też spotykać się z żonatymi Panami i w stałych związkach, bo nie zamierzam ranić cudzych żon. (wyjątkiem jest ktoś kto jest w podobnej sytuacji co ja)
Mąż jak narazie był moim jedynym partnerem więc jestem nieśmiała i ogólnie przestraszona.
Szukam kogoś wysokiego w wieku od 30 do 40lat.
Pozdrawiam.