Reklama

Szukamy pomysłu na wakacje (29)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 207
INTERIA.PL

Re: Szukamy pomysłu na wakacje

Napisał(a): Gość -

A daleko, blisko? Tanio, drogo? Ale skoro jest tak ogólne pytanie, to powiem, że najciekawszym miejscem, w jakim ostatnio byłem, był Wietnam. Super przygoda. Tylko taka podróż wymaga sporego przygotowania. Chociażby nawet zaszczepienie się czy zaciągnięcie porady co tam można pić, jeść, czego nie, na co trzeba uważać itp. O takie porady proponuję spytać się fachowców w Intermedis.

Polecam Ośrodek Wypoczynkowy "Krokus" w Kościelisku. Bylam w tamtym roku i jade raz jeszcze. Blisko w góry i w doliny. czasem maja fajne promocje to nie wychodzi tak drogo. sprawdź strone: krokus-zakopane.pl

Ja proponuje wybrać się do Gruzji, ostatnio duzo czytałam na temat tego pieknego jak pisza kraju a o jego wartosci dobrze byloby prezkonac sie osobiscie, zimą na narty a latem plaże Batumi. Blisko i atrakcyjnie, wiec chyba się skusze. A na regionalne wypady weekendowe wybiore chyba jakiś osrodek spa, w zeszłym roku byłam w Geovicie w Dzwirzynie, nasze morze, nasze jedzenie ( dobre ) i masa cudownych zabiegow

W zeszłym roku byłem niedaleko Łeby w miejscowości Sasino, cisza spokój blisko do morza pojechałem na próbę i się nie zawiodłem w tym roku też się tam wybieram ://sasinodominik.pl/ nie ma takiego tłoku jak w co niektórych miejscowościach nadmorskich.

Napisał(a): hulahop -

można wszędzie teraz :) na początek warto jest pozwiedzać trochę Europy zanim pojedzie się dalej, chociażby ze względu finansowego. Zawsze w takie podróże biorę ze sobą telefon z kartą od kota Ryśka, bo gdyby nie on, głównym problemem mogłyby się okazać rachunki za telefon, a tak płacę tylko równe 1zł za minutę połączenia i tylko 49gr za odebraną... a i tak zawsze dzwonią do mnie :P

Napisał(a): gromadzia3 -

Polecam Chorwację!!! Byliśmy całą rodziną w Baśka Voda z funclub. Hotel Dubravka położony przy samej plaży na Riwierze Makarskiej.Córka jako maluszek pojechała za darmo. Fajna miejscowość, dobre jedzenie, mili ludzie - spokojny,rodzinny wypoczynek.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Szukamy pomysłu na wakacje