Reklama

telewizja N dekoder HD z nagrywarką 1TB (17)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 450
INTERIA.PL

Re: telewizja N dekoder HD z nagrywarką 1TB

Napisał(a): Gość -

rumcajsikk zastanawiam się nad zakupem telewizji cyfrowej i znalazłem w N ciekawą promocję. rzeczony dekoder kosztuje 149zł przy abonamencie za 79zł. myślicie, że warto? jakie macie doświadczenie z enką?

Ja mam UPC , oczywiście za O zł , tylko za podłączenie musiałem zapłacić 100 złotych i za Abonament 120 złotych , 86 kanałów w tym 4 kanały jakości HD , oczywiście krojenie marchewki w jakości HD ładniej wygląda . marchewka oczywiście . Człowiek jest tak głupi że płaci za abonament grube pieniądze i za to ma , wyświetlane reklamy prawie cały czas poza jeszcze TVP , reszta komercyjnych stacji chyba jest po to aby wyświetlać reklamy , 5 minut filmu to tylko dodatek do reklam , trzepanie kapuchy na wszelkie sposoby , jest jedynym celem kanałów Telewizyjnych .

100zł to już lekkie przegięcie, ja podobnie zastanawiam się czy zdecydować się na pakiet za 79zł, bo jednak jest to dla mnie jakieś obciążenie. Z drugiej strony oferują 96 kanałów po polsku w tym 28HD no i ten dekoder z nagrywarką 1TB

Zawsze lepiej kupić jest nowszy, lepszy dekoder, niż chomikować kasę. Ja spaliłem, bo właśnie trochę poskąpiłem na Ence. Teraz jak bierzesz to lepiej wziąć droższy i dłużej posłuży na pewno.

Oferta Monsterbox jest strzałem w 10. Jeżeli platforma nadal będzie się tak rozwijać, to bez wahania będzie można powiedzieć, że to najlepsza telewizja.

do końca promocji został 1 dzień myślę że warto się zdecydować na monsterboxa, póki jest jeszcze dostępny. ogólnie dekodery w ence są bardzo dobrej jakości w porównaniu do innych platform i co najważniejsze nie trzeba za nie płacić, a nawet w najniższym abonamencie za 39zł oferowany jest dekoder HD

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: telewizja N dekoder HD z nagrywarką 1TB