Re: telewizja N dekoder HD z nagrywarką 1TB
Napisał(a): Gość -
dekoder to tylko dekoder nie jest najważniejszy, najważniejsze są kanały. Zamówiliśmy w en all inclusive za 149zł- w tej chwili jest to pełny pakiet kanałów, razem z erotyką w HD :) polecam jakość jest świetna
to że oferują takie coś to już chyba ich zasługa nie? :) fajna opcja z tv i teraz 1 tera na dekoderze fajne bajery na święta ;)
Od tego czasu trochę się zmieniło :) Skupili się ostatnio na vodnet, że można podłączyć swój dekoder do internetu i spokojnie można oglądać m.in. tvn player :)
mam podobny dekoder z mniejszym dyskiem 500Mb. sprzęt działa bez zarzutów, jeśli nawet by się zepsuł to wymieniają Ci go za darmo na nowy. oferta programowa jak dla mnie O.K. podoba mi się to, że kanały HD są bez dodatkowych opłat.
ja ustrzelilem calkiem niedawno dekoder za 0 zlotych w promocji za 49,90. tak wiele, za niewiele :)
Napisał(a): robertag -
Ten dekoder jest w abonamencie za 79zł, czyli wcale nie aż tak bardzo zastraszająca kwota, choć na pewno nie najtańszy abonament
Zgłoś do usunięcia | Link
potwierdzam, dekodery N są dobrej jakości- kupiłem nbox recorder 250GB jak tylko pojawił się na rynku- konkurencja nie wiedziała wtedy co to jest dekoder z nagrywarką HDD. Ostatnio zupełnie za darmo zaktualizowano mi soft do wersji Turbo (wcze. Moim zdaniem to bardzo dobra platforma nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów i co jakiś czas dodają nowe kanały