Re: TELEWIZJA NA KARTE TNK TVN
Napisał(a): ZdW16NS -
Ty się dziwisz ? Przcież to "wspaniała" oferta i okazja dla postępowych, niezaściankowych, nowoczesnych ludzi, a że trzeba za to słono płacić ? Ludzie sukcesu nie dyskutują o pieniądzach, to takie niehonorowe, przyziemne i wstyd, że się jest niezamożnym czy wręcz biednym !
Kreatywni coś na ten temat wiedzą, oferując wspaniałe WYGRANE, wystarczy tylko wysłać pust SMS i już jesteś milionerem, posiadaczem wspaniałego auta lub innej. zabawki ! Ślij SMS, to Cię nic nie KOSZTUJE, o ironio !!!
Napisał(a): ZdW16NS -
Dodam jeszcze, że powinniśmy być DUMNI, że uczestniczymy w dziele tworzenia nowych milonerów lub pomnażania majątku obecnych bogaczy. Czt to nie jest wystarczająca SATYSFAKCJA i splendor !
Napisał(a): Gość -
Daj spokoj z takim bałamuceniem,wez sobie zadzwoń do N i przez przedstawiciela załóż sobie ta telewizje.Nie ma co kombinowac...
Ja tutaj w ogole nie widze problemu.Masz do wyboru kilka telewizji cyfrowych na naszym rynku.Ja tez przeszedłem przez 3 i zostałem ostatecznie z N.I jest git,maja wszystko to czego szukałem.A rodzice maja TNK i kilka podstawowych programów tez im wystarcza.
A ja mysle ze ta informacja powinna ucieszyc co najmniej męską czesc posiadaczy telewizji N
http://media2.pl/media/80774/komentarze/14.html#k
Oj panowie,bedzie sie działo ;)
czy karta tnk jest parowana z dekoderem kupiłem zestaw na alegro i nie działa
pod spodem dekodera od toya pisze ze CONAX . i moje pytanie czykarta z tnk bedzie dzialac jak ja aktywuje..
???
TELEWIZJA NA KARTE TNK TVN
Zgłoś do usunięcia | Link
WITAM ZNALAZŁEM NA ALLEGRO GOŚCIA KTÓRY HANDLUJE DEKODERAMI NA KARTE TVN ITI :) ZAKUPIŁEM KOMPLET ZESTAW ANTENE DEKODEREK I ZESTAW STARTOWY USTANIENIA WIADOMOW SPOKO NIE JESTE TRZEBA TROCHE USTAWIAĆJAK KTOS WIE O CO CHODZI A JAK NIE TO W SKLEPACH Z RTV ZNAJDZIEMY JAKIEGO DYDRACA KTÓRY NAM TO ZMONTUJE. ALE GŁÓWNIE CHODZI O SAM FAKT TRZEBA DZWONIĆ Z KOMÓRKI NA NR *718191 DZIE TAKA USŁUGA ZA MINUTE KOSZTUJE 1,22 PLN ZANIM SIE ZKONCZY KOMUNIKAT AUTOREKLAMY TO ZKASUJĄ NAS NA OK 4 ZŁOTYCH :)))))))))))))))))))))))) DOPIERO JEST CZAS MUZYCZKA NA OCZEKIWANIE ŁASKLIWIE JAKIEGOŚ KONSULTANTA KTÓRY ZAGADUJE I CAŁY CZAS CHODZI O TO ZE CZYM WIECEJ NAS ZGADUJE TO CZAS LECI JAKO W CYWILIZOWANYM KRAJU DAJEMY SIE ROBIĆ NA SZARO KOMERCJI KTÓRA Z NAS CIĄGNIE MAŁYMI KROPELKAI HAJS ZA DZIESIEĆ MINUT MAJĄ 12 ZŁOTYCH TYLE CO PRZYKŁADOWY PRACOWNIK KTÓRY PODCZAS WIATRU JEŚIENNĄ PORĄ PRACUJE NA ELEWACJACH BUDYNKU. ONI MAJĄ 12 ZŁOTYCH W 10 MIN. A GOŚĆ ZAPIERDZIELA 6 RAZY DŁUŻEJ W CHŁODZIE I CZASEM WILGOCI :)))) DLACZEGONIE MA ZA POŁACZENIE NP 5 ZŁOTYCH ALE ZA CAŁE POŁACZENIA TAK JAK MAJĄ TO NP KOMERCYJNI OPERATORZY SIECI KOMÓRKOWYCH TYLKO NA SZCZESCIE ONI DIORĄ 1 pln :) JEZELI DALEJ TAK BEDZIE TO PRZESTZEGAM NOWYCH FRAJERKLIENTÓW TELEWIZJINAKARTE :))))) NIE DAJCIE SIE ŁOIC NIE WYPASAJCIE NAWET OKRUCHAMI KOMERCYJNIE DUZE FIRMY POZDRO