Re: Ten brzeski PUP ...
Napisał(a): Gość -
Ten brzeski PUP szykuje się teraz do szkoleń, bo bezrobocie w powiecie brzeskim osiągnęło 18%, ale co robił do tej pory ?
Wychodząc niedawno z PUP-u przypomniałem sobie następujący aforyzm - Najlepsze, co można zrobić z dobrą radą, to udzielić jej innym. PUP bowiem ma rady i nic więcej.
jakie rady????????????? siedziałem 3 godziny na szkoleniu. Pani coś mówiła chyba od wielu lat to samo...... no i ten krąg gdzie sie trzeba było zakręcić ze wszystkimi..... ŻENADA
Ludzie - ja wam radze pakujcie walizki i spier...ć
gość jakie rady????????????? siedziałem 3 godziny na szkoleniu. Pani coś mówiła chyba od wielu lat to samo...... no i ten krąg gdzie sie trzeba było zakręcić ze wszystkimi..... ŻENADA
ja tez to miałem żenada, kobieta tak jakby nigdy nie była na "zewnątrz" i życia nie zna. kompletnie nie profesjonalna
nie obraźcie się, ale pup jest dla nażekającyh nierobów. nikt was nie zmusza do chodzenia tam.
ależ ta pani musi też zarobić na chleb więc mówi to co wszyscy rządzący po wygranych wyborach, nie ma się co dziwić
Ten brzeski PUP ...
Zgłoś do usunięcia | Link
Ten brzeski PUP może tylko doprowadzić człowieka do mdłości ! Te urzędnicze "indywidualne umowy" wszystkie spod jednego strychulca, te pup-owskie "porady zawodowe", to groteska, rzeczy z Mrożka z Orwella !