Reklama

Tokio Hotel (1197)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 133
INTERIA.PL

Re: Tokio Hotel

Napisał(a): Gość -

Uwielbiam. Mam "Schrei SLDK","Zimmer 483", "Scream". Byłam na koncercie. Są fenomenem bo to jedyny niemieckojęzyczny zespół, który lubię. Ba! To jedyne co lubię w języku niemieckim.

Nie mam zamiaru ich krytykować , alę ich nie lubię . Nie lubię ich muzyki bo moim zdaniem muzyka w J.Niemieckim brzmi nie zbyt orginalnie , w Angielskim lepiej . Możę dlatego iż mało jest niemieckich zespoół , a dużo Angielskich . Co do całośći nie lubię Bill - ponieważ on wygląda okropnie , jak istna baba , alę kazdy ma swoje gusty i guściki . Pozdrawiam :)

hmmm...popieram ta nade mna...czemu sie tak ich czepiacie? w mlodym wieku zaczeli kariere bo poprostu im sie udalo....wyglad maja jaki maja....bill jest troche dziwny ale ma swoj styl i nie wazne jest dla niego co o nim sadzicie...a zeby oceniac jak kto spiewa nie wystarczy przesluchac tylko tych piosenek ktore leca w tv....posluchajcie sobie in die nacht z jego glosem naprawde nie jest zle! jest duzo innych zespolow ktore maja gorszy wokal i nikt sie ich nie czepia!

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Tokio Hotel