Re: Tomaszów Lubelski
Napisał(a): Gość -
Gość Miasto marzeń
hehe :) chyba masz bujną wyobrażnie?
Kradna,bija itd.
Faktycznie bardzo fajne miasto. Jakiś czas temu byłam w Łaszczówce w zajeździe Arkadia na weselu znajomej i przy okazji zwiedziłam sobie Tomaszów Lubelski - bardzo mili ludzie, wiele miejsc do zobaczenia, fajna atmosfera. Jak będziecie w pobliżu, to naprawdę warto zobaczyć!
Oj tam oj tam wcale nie powiedziałabym, że ktoś wybujałą wyobraźnię jeśli uważa, że Tomaszów Lubelski jest miastem marzeń... Moim zdaniem jest na pewno pięknym miastem. Ale i tak mnie najbardziej podobają się okolice tego miasta... kilka razy byłam w tamtych okolicach i na pewno nie raz tam pojadę;) A co wam najbardziej się podoba na Lubelszczyźnie??
Na lubelszyźnie najbardziej podobał i nadal podoba mi się Park zdrojowy w Nałęczowie.
Cudowne miejsce, zwłaszcza latem.
Pewnie w tym roku znowu się wybierzemy.
A wam co się podoba w tej częsci Polski?
Engii co jest urokliwego w okolicy zajazdu Arkadia co można obejrzeć i się pozachwycać? :)
Jak to co, Roztocze! W Tomaszowie moja rodzinka bedzie za niedługo na weselisku i byłam obczajać Arkadię. Byliśmy też w Rezerwacie przyrody "Piekiełko" i na cmentarzu żydowskim. Zajazd też spoko, będzie dobra zabawa, miła odmiana, bo mieszkam w dużym mieście.
To prawda- Roztocze jest absolutnie fantastyczne. A w Zajeździe Arkadia byłam jakiś czas temu- niestety bardzo krótko więc nie zdążyłam "zaliczyć" tych wszystkich atrakcji,ale obiecałąm sobie,ze to wszystko nadrobię w niedalekiej przyszłości. Zapowiadało sie naprawdę całkiem miło:)
Tomaszów Lubelski
Zgłoś do usunięcia | Link
Miasto marzeń