Re: Tor Kartingowy Wrocław - Mała Monza
Napisał(a): Gość -
Warto.
We wrocku jest kilka torów bodajże 3.
ale tylko Mała monza się wyróznia.
Po pierwsze jest to Kryty tor- całoroczny
Maszyny w bardzo dobrym stanie technicznym - widać że regularnie serwisują.
Bardzo często organizowane zawody.
Polecam
Potwierdzam, miejsce jest bardzo fajne. Jeden z lepszych torów w Polsce moim zdaniem. Często tam chodzę i zawsze jestem zadowolony.
Mi się bardzo podoba to że fanklub tego klubu jest ciekawie prowadzony i można się z niego wiele dowiedzieć. Na facebooku zamieszczają dużo informacji i robią różne fajne konkursy
Witam. Zachęcam do odwiedzenia portalu InWroc.pl. Można tu znaleźć wiele najświeższych wiadomości i ciekawostek z regionu dolnośląskiego.
Nie wiem jak jest w zimę bo byłem dopiero niedawno i jak jest ciepło i jest otwarty tor na dwór to nie ma problemu ze spalinami. Podejrzewam, że w zimę też nie jest źle. Nic o tym nie słyszałem w każdym razie.
Mają bardzo dobrą wentylacje. Ogólnie tor jest nowoczesny i raczej nie ma tego typu problemów
To jest bardzo dobrze rozplanowany tor. Nie ma mowy o takich rzeczach. Wszytko na na prawdę profesjonalnie przygotowane
Tor jest pełna profeska zrobiony :) Fajnie, że dbają o to wszystko bo często na innych torach gokarty są skatowane a tutaj wszystkie pięknie śmigają.
Nie wiem, czy wentylacja jest taka dobra. Byłam tam dwa razy. Tak za pierwszym jak za drugim razem po trzech przejazdach kręciło mi się w głowie i było mi niedobrze. Mój chłopak też się podtruł.
Tor Kartingowy Wrocław - Mała Monza
Zgłoś do usunięcia | Link
Chciałbym w ten weekend wybrać się na gokarty we Wrocławiu.
Za dużego wyboru jeśli chodzi o tory to we Wrocławiu to nie mamy.
Podobno tor Mała Monza jest jest najlepszy.
Czy ktoś już był i może powiedzieć coś na jego temat?