Reklama

Ulubione filmy (195)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 96

Re: Ulubione filmy

Napisał(a): Gość -

wiele filmów jest dobrych, ale do których mozemy wróci po latach? znam takich co ogladali "SEXMISJE" kilkadziesiat razy. Często wartość poznawana jest uzależniona od wielu rzeczy, dzisiaj oglądamy "MATRIX" lub "Harego Pottera", fajne, dobre efekty; "Szósty Zmysł" tez fajny, ale cały jak zagadka z odpowiedzia na końcu, drugi raz juz sie go nie oglada, to nie to;
Można wrócić do "Nieśmiertlnego" lub "Obcego", ale przy dzisiejszej technice wygladaja jak naciągane. Ostatnio ogladalem (byl tez w TVP2) "Legenda 1900" zrobil na mnie wielke wrazanie. Uważam, ze jedyne filmy nieśmiertelne sa niestety czarno-biale jak Chaplin lub Flip i Flap. te z przyjemnoscia ogladam kila razy.

INTERIA.PL

Moja czołówka wygląda następująco: Siedem, Skazani na Shawshank, Dzikość serc, 8 mm, Zostawić Las Vegas, Forrest Gump, Requiem dla snu, Filadelfia, Miś, Seksmisja, Sami Swoi, Nie ma mocnych- to wszystko, to jest nr 1! Majstersztykiem jest "Skazani na Shawshank"- ten film mogę oglądać codziennie- wg mnie najlepszy film świata. Natomiast jeśli chodzi o najgorsze filmy, to: Matrix- wszystkie części, Star Trek, Star Wars, Władca pierścieni i inne części, Harry Potter- wszystkie + cala plejada innych s-f .

ENaddi Nie tylko kinowe.Jakie lubicie filmy, jakie rodzaje filmów?
Czy takie filmy jak "Marzyciel", "Wehikuł czasu", "Smażone zielone pomidory", "Armageddon" są wam znane? Jeśli tak to co o nich myślicie?

SiemQa.. Mi Sie POgobaja Filmy Takie Jak Np.
'Dziedziczki' ,
'Raice Your Voice' ,
'Cała Ona' ,
'Szkola Uczuc' ,
'Sindirella' ,
'Fantastyczna Czwórka' ,
'My Super ExGirlfriend' ,
'13 Dzielnica' ,
'Uwierz w Miłosc' ,
'Drity Dancing 1 i 2 ' ,
'Nev York Minute' ,
'Step Up' ,