Re: Ulubione filmy
Napisał(a): Julietta -
Bardzo lubie wszystkie części " Piratów z Karaibów", Asterixa i Obelixa - co do tego filmu to jest strasznym steorytypem fakt ze to jest film dla dzieci.Wszystkie jego osłony mozna oglądać w kółko , a niektóre teksty są już klasykiem! Rówineż wiele wiele innych . Jak film jest dobrze zrobiony, z humorem napisany scenariusz i dobrze dobrana obsada to napewno stane się jego fanką :)
Napisał(a): bajka -
hachiko :) dla mnie najlepszy film
dramat o milosci psa do swojego pana :)))))
Napisał(a): beerek01 -
Mnie ostatnio ruszyła INWAZJA: BITWA O LOS ANGELES, który widziałem na hbo. świetny film sf nakręcony z niesamowitym rozmachem. Rozkosz dla oczu :-)
Napisał(a): Trzcina -
Z wymienionych filmów najbardziej podobał mi się "Marzyciel", jednak spoza tej listy moim ukochanym filmem jest "Czekolada" na podstawie ksiązki http://supersluby.pl/czekoladowe-popoludnie-z-joanne-harris-a2428.html. Zastanawiam się...czy ktoś z Was czytał może tą ksiązkę? Zastanawiam się, czy jest równie magiczna jak film:)
Zgłoś do usunięcia | Link
Mi podoba się "Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach". Jak zwykle, Deep trzyma poziom. Jak ktoś nie widział, to można go zobaczyć od 26 lutego na HBO.