Reklama

Umowa o Timesharing (Holiday Travel Center) (156)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 919

Re: Umowa o Timesharing (Holiday Travel Center)

Napisał(a): Gość -

Byłam na podróży poślubnej w Costa Adeje. Urocze, piekne miasteczko, pogoda też oczywiście świetna, jednak dla młodych ludzi bez dzieci troche za spokojnie  to raczej miejscowość rodzinna. Na pewno warto pojechać. Noi kwestia pieniezy też nie jest taka ważna bo z timesharingiem faktycznie jest taniej

INTERIA.PL

Ja akurat słyszałem o holiday Travel Center ze względu na ich działaność timesharingu dla firm, poszerzają działalnośc, no i słusznie bo tanio proponnują ceny. Jeżeli ma się prawo użytkowania nieruchomości to dla firm to jest dobra okazja

Ja też wróciłam z Portugalii, dobrze że znaleźliśmy tanie bilety bo cenowo wyszło około 2000zł za 3 osoby, to bardzo tanio jak na tydzień w Portugalii, a poza tym jeździmy co roku do Zakopanego, na tydzień, włąśnie w związku z właściwym timesharingiem

Umowa o timesharing ma swoje zalety wynikające z charakteru umowy. Jeżeli firma zgodzi się na timesharing i związanie się na kilka lat umową, to de facto zaoszcz\edzi sporo, to oferta dla większych firm, które nie boją się związać umową która ma na celu zapewnienie pracownikom wypoczynek, nie każdy się na to zdecyduje

Potwierdzam, timesharing jest atrkaycjny pod względem cenowym, ale również ze względu na wygodę korzystania z tego typu usługi. Wystarczy telefon i ma się zarezerwowane miejsce, Wszystko to za połowę norlamnej ceny

tere fere kuku, nie wierzę w ani jedno słowo, jestes z firmy i piszesz bajki, pokaż zdjęcia z tych wyjazdów dla mnie sciemniasz

Gość Dla mnie bardzo przyjemnym rozwiązaniem jest to, że firma HTC o wszystko dba i pomaga klientowi zorganizować sobie wyjazd. Mam jednego swojego opiekuna, którego znam od lat i który organizuje mi cały wyjazd. Mam wykupiony tydzien w Regency Resorts na Teneryfie i zawsze jak tam jadę, dzwonie i proszę o kupienie biletów i zorganizowanie wyżywienia na miejscu. Wszystko jest elegancko zrobione, bilety często ze zniżkami a jedzenie zawsze pyszne. Do tego dochodzą oczywiście różne atrakcje na miejscu. Fajna sprawa bo żeby samemu to wszystko zorganizować to trzeba by było się nieźle namęczyć.

Witam,
polecam wszystkim ! bardzo dobra firma ! byliśmy z rodziną z nimi w styczniu 2012 na Wyspach Kanaryjskich, wyjazd doprecyzowany w namniejszych szczegółach .
Polecam !!

Ja polecam Teneryfę i Portugalię, wyjechaliśmy 2 razy z Holiday Travel Center. Wyjazdy bez zarzutu, wymiana apartamentu, to żaden problem, a i tak było all inclusive więc o nic więcej się nie martwiliśmy. Podobno wchodzą na rynek timesharingu dla firm, hmm ciekawa sprawa

Dwa lata temu byłam z mężem w Portugalii z HTC i było fajne. W zeszłym roku udało nam się zwiedzić i wypocząć w Hiszpanii. Wakacje uważam, za bardzo udane. Pogoda śliczna, zawsze ciepło i słonecznie. Na szczęście odległość na plaże bardzo mała więc dużo czasu spędzaliśmy na plaży i korzystaliśmy ze słońca. Bardzo nam się podobało nasze miasteczko, a zwłaszcza wieczorami, kiedy widać całe uroki . Można było spokojnie wyjść do restauracji czy też nawet na dyskotekę. W całej Hiszpanii jest wiele takich wakacyjnych miejsc i mam nadzieje, że uda nam się jeszcze kiedyś tam wybrać. Jest co zwiedzać i dobrze się zrelaksować. Polecamy wszystkim.

W zeszłe wakacje pierwszy raz byłem za granicą. Nie wiedzieliśmy z kolegami dokąd pojechać, zdecydowaliśmy się na Portugalię. Wróciliśmy zachwyceni. Nie trzeba się obawiać o pogodę, tak jak w Polsce. Codziennie dużo słońca i upalnie. Czasami trzeba odpoczywać w cieniu ale można też siedzieć w basenie i nie czuć tak upału. A basen mieliśmy w Hotelu. Było też boisko do siatki. Wieczorem koniecznie polecam spacer po plaży, dobrze widać oświetlone miasto i cały klimat miasteczka. Jest gdzie się wybawić, napić no i oczywiście pogoda, więc myślę, że warto spędzić tam któreś wakacje. Z HTC wszystko poszło bez problemu

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Umowa o Timesharing (Holiday Travel Center)