Reklama

Upadek gwiazd? Wojewódzki i Majewski (18)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 78

Upadek gwiazd? Wojewódzki i Majewski

Napisał(a): Gość -

Popularność Wojewódzkiego spada, gwiazdor ratuje swój portfel reklamą Play a Majewski próbuje odświeżyć swój wizerunek zmianą fryzury i nowym programem ADHD TV. Jak sądzicie czy czas tych panów dobiega końca? Kogo wolicie oglądać w TV: Majewskiego czy Kubę?

INTERIA.PL

Re: Upadek gwiazd? Wojewódzki i Majewski

Jako iż mam przesyt programów, gdzie ludzie robia z siebie błaznów i wcale nie jest to rozrywkowe z tych dwóch Panów wybrałabym Pana Kubę. Zdarzały mu sie czasem naprawde fajne rozmowy z goścmi np. Markiem Konradem.
Mam propozycję dla Pana Kuby Wojewódzkiego - wyzywam Go na pojedynek - ja kontra On. Zobaczymy jak poprowadziłby rozmowę z osobą, o której w tabloidach nic nie znajdzie, mnie będzie łatwiej, gdyż o Nim informacji w mediach jest sporo i znam jego sposob prowadzenia rozmowy, poza tym mnie nie jest potrzebny lans, jak bywa przy rozmowach z co poniektórymi "gwiazdkami".

Jakich gwiazd? Jaja sobie robicie. Gwiazdami Polskiej telewizji są starzy dobrzy aktorzy typu Olbrychski, Sthur, Nowicki, Kobuszewski, Gajos, itp. A nie wygłupiające się pokraki przyciągające do odbiorników chamstwem, wulgaryzmami i kontrowersyjnym zachowaniem.

Gość Jakich gwiazd? Jaja sobie robicie. Gwiazdami Polskiej telewizji są starzy dobrzy aktorzy typu Olbrychski, Sthur, Nowicki, Kobuszewski, Gajos, itp. A nie wygłupiające się pokraki przyciągające do odbiorników chamstwem, wulgaryzmami i kontrowersyjnym zachowaniem.

racja to nie gwiazdy to idioci, tak jak nie jest to rząd tylko warcholstwo

Dyżurny powyżej, od wylewania frustracji są gabinety psychologiczne, jeśli nie masz nic do powiedzenia o zaginionej dziewczynie nie przeszkadzaj, poszukaj przyczyny w dzieciństwie. Napisz coś kiedyś na temat, też ci ulży.. Miłego Dnia :)

wojewódzki ma się dobrze. inaczej by nie kupił ferrari. hyhy a majewski ?? jego dowcipy bawią chyba tylko dzieci w wieku szkolnym. wolę powiatowego :)

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Upadek gwiazd? Wojewódzki i Majewski