Reklama

Upadek gwiazd? Wojewódzki i Majewski (18)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 78

Re: Upadek gwiazd? Wojewódzki i Majewski

Napisał(a): Gość -

po prostu się już ludziom przejedli, jakby byli mądrzy, to już dawno pomyśleliby o jakimś innym interesie, który zabezpieczyłby ich na tzw "starość". Każdego szkoda...

INTERIA.PL

. To jest bardzo przystojny i inteligentny gość ten Wszechpolski, od lat nie słabnie moja sympatia do niego. Pan Szymon M kojarzy mi się z takim dużym dzieckiem ,no sorry

Napisał(a): modna -

Ich programy nie upadły,mają się świetnie.Z tym,że Majewski zmienił tytuł i prowadzi go Bilguun Ariunbaatar,a Kubuś Wojewódzki w dalszym ciągu prowadzi wywiady ze swoimi gośćmi.

Napisał(a): modniaczkowa -

Nie wiem co z Majewskim,ale Kuba Wojewódzki ma się całkiem nie źle,jego program w dalszym ciągu jest na antenie.Spowiada swoich gości dogłębnie.A z tego co wiem/nie oglądam,bo go nie lubię/ Majewskiego program prowadzi Mongoł Bilguun Ariunbaatar,jest super facet,tańczy w TzG idzie mu bardzo dobrze,jak by urodził się na parkiecie.

Majewski w radiu robi mega program! Nie słuchałem eski ale teraz rano jak jade do pracy z chęcią sobie słucham jego żartów. Przyjemniejsze to niż jakieś wiadomości w kolko o tym samym.

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: Upadek gwiazd? Wojewódzki i Majewski