Re: Usuwanie wgnieceń.
Napisał(a): PaniZSamochodem -
Hmmm...co do usuwania bez lakierowania - ja nie miałam jeszcze tego problemu, ale jakiś czas temu dzieciaki na osiedlu zajęły się samochodem moich rodziców. Efekt - 5 wgnieceń różnej wielkości. Ojciec z polecenia poszedł do Pullera. Po wgnieceniach faktycznie nie ma śladu (czyli tak, jak piszą na stronach internetowych), a naprawa uszkodzeń zajęła chyba 1 dzień. Co do ceny - niestety Ci nie powiem, bo nie pytałam o to, ale rodzice nie narzekali, więc pewnie nie była bardzo wysoka. Na ich stronce masz kontakt, więc chyba najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć co i jak:)
http://www.puller.com.pl/
Napisał(a): Gość -
Też nie wierzyłem, że ślad nie zostaje, ale sam spróbowałem i mogę ci z czystym sumieniem polecić warsztat w Inowrocławiu - wgnieceniapdr.pl
Wgniecenia robi tam człowiek, który zna się na rzeczy - chciałbym spotkać takich fachowców w innych dziedzinach. Miałem na masce wgniecenie dosyć ostre, jechałem do niego prawie 80 km, ale za to robota zrobiona na poczekaniu (wcześniej się umówiłem) i śladu nie ma absolutnie żadnego.
Napisał(a): Gość -
Odpowiedź została ukryta z powodu naruszenia regulaminu forum
Napisał(a): AndrzejSOSNA -
aros To czy ślad zostanie po naprawie wgniecenia czy nie to wszystko zależy od serwisu, w którym się naprawę wykonuje. Ja w ciągu swojego dość długiego już życia korzystałem z co najmniej kilku zakładów, które niby się w tym specjalizowały, ale tak naprawdę nigdy nie byłem w pełni zadowolony. Dopiero warszawski serwis http://sztukalakierowania.pl zrobił to naprawdę porządnie. Jeżeli więc ktoś szuka specjalistów z tej dziedziny i mieszka w stolicy, to polecam :)
W 100% zgadzam się z opinią na temat tego serwisu blacharsko - lakierniczego. Profesjonalne podejście do klienta i wysoka jakość naprawy, to pomimo, że niby konkurencja na rynku większa z roku na rok i niby kryzys to cecha którą można przypisać ledwie garstce zakładów. Sztukalakierowania, jest w tym przypadku jednym z niewielu którzy na to miano zasługują
Usuwanie wgnieceń.
Zgłoś do usunięcia | Link
Witam,
Znacie mechanika, który dobrze usuwa wgniecenia? Wgniecenie jest nieduże, jakieś 5 cm, na drzwiach od strony kierowcy.
Słyszałem o usuwaniu bez lakierowania, ale nie znam nikogo, kto wcześniej korzystał z takich usług. Polecacie, czy odradzacie? Ile to kosztuje? No i przede wszystkim - czy efekt jest taki, jak piszą na stronach internetowych?