Reklama

uzyskanie kredytru pomimo BIK (12)

Kanał RSS
pokaż odpowiedzi chronologicznie | od najwyższej oceny
Ilość wyświetleń: 229

uzyskanie kredytru pomimo BIK

Napisał(a): Gość -

witam , mam problem z uzyskaniem kredytu ponieważ mam złą historję w BIK. w zeszłym roku miałem troche problemów z płynnością finansową przez co miałem kłopoty ze spłaceniem rat kredytowych, żeby z nich wybrnąć musiałem więcej pracować przez co nie miałem czasu już na nic. starałem się spłacić kredyt.Niestety bank w którym wziąłem pożyczkę nie docenił moich starań i sprawa trafiła do firmy windykacyjnej z którą kontaktowałem się telefonicznie i zawarłem ugodę w sprawie spłaty zadłużenia, z ugody tej się wywiązuję. Obecnie potrzebuję kredytu na zakup mieszkania niestety pomimo że posiadam zdolność kredytową oraz zabezpieczenie nie mogę otrzymać kredytu hipotecznego przez wpis w BIK-u. Mam w związku z tym prośbę czy ktoś może mi podpowiedzieć jak oczyścić wpis w BIK a jeżeli to nie takie proste to może mi ktoś podpowie jak uzyskać kredyt hipoteczny na zakup mieszkania pomimo wpisu w BIK-u.
z góry dziękuję i pozdrawiam

INTERIA.PL

Re: uzyskanie kredytru pomimo BIK

cześć, w takiej sytuacji najlepiej skontaktować się z doświadczonym doradcą kredytowym. On wszystko dokładnie CI wytłumaczy. Ja biorąc kredyt na mieszkanie korzystałem z pomocy z doradcy z http://www.finansosfera.pl/ pozdrawiam i powodzenia

Po windykacji banki nie będą chciały z Tobą rozmawiać. Zaległości widnieją przez 5 lat. Czyszczenie BIKu polega na wysłaniu prośby do Biura Informacji Kredytowej, jednak trzeba to zrobić w sposób umiejętny. Znam osobę, która się tym zajmuje, w celu uzyskania kontaktu proszę się do mnie odezwać.

Samodzielne próby mogą skończyć się "samobójem". Klient, który przyszedł do nas starać się o kredyt hipoteczny, czyścił BIK. Wpisano mu "zgoda wycofana", przez owy wpis żaden z banków nie chce z nim teraz rozmawiać. Tak, więc trzeba uważać :)

Pozdrawiam i zapraszam jeżeli potrzebuje Pan bezpłatnej pomocy w uzyskaniu kredytu ;)

Usługa Sprawdzenie i czyszczenie BIK, pomoże ustalić stan prawny i ewentualnie wyczyścić negatywne wpisy, które powodują, iż niemal 50% wniosków składanych w bankach kończy się negatywnie.
* Najczęstszą przyczyną odmowy kredytu lub gorszych warunków są wpisy w rejestrach, o istnieniu których klienci zazwyczaj nawet nie widzą.
Usługa prowadzona jest we współpracy z renomowanymi firmami oddłużeniowymi i kancelariami prawnymi, jest w pełni legalna i polega na sprawdzeniu stanu prawnego i zgodnie z prawem zażądania usunięcia wpisów, umorzenia bądź spłaty należności.
Na czym to polega?
1. Sprawdzimy, dlaczego znalazły się wpisy w rejestrach. Rejestry to kilkanaście-klikadziesiąt stron, my przygotujemy dla Ciebie jedną czytelną analizę.
2. Jeśli będzie taka potrzeba, skutecznie usuwamy wpisy - w 80% nasze działania kończą się powodzeniem.
Załatwimy za Ciebie wszystkie formalności
- my zajmiemy się Twoją sprawą, aż do skutku!
Usługą są obięte rejestry BIK (Biuro Informacji Kredytowej), KRD (Krajowy Rejestr Dłużników) i MIG BR (Międzybankowa Informacja Gospodarcza - Bankowy Rejestr).
http://kredytyonline.ebroker.pl/bik.html

Pożyczka społecznościowa
•pożyczka już w kilka minut, prosto na konto
•bez poręczycieli i zbędnych formalności
•nawet do 25 tys. PLN
•w serwisie pożyczasz pieniądze od osoby, która zdecydowała się zainwestować posiadane środki
http://m_finanse.systempartnerski.pl/kokos/chce_pozyczyc.html

Gość Pożyczka społecznościowa
•pożyczka już w kilka minut, prosto na konto
•bez poręczycieli i zbędnych formalności
•nawet do 25 tys. PLN
•w serwisie pożyczasz pieniądze od osoby, która zdecydowała się zainwestować posiadane środki
http://m_finanse.systempartnerski.pl/kokos/chce_pozyczyc.html

Napisał(a): szngoszu -

Dokładnie jak powyżej odwiedź jakiegoś doradcę finansowego oni znają wszystkie kruczki i zasady.

Ciekawą alternatywą jest invigio

podobno prowadzą całą transakcję od początku do końca a i można się z nimi dogadać.

A próbował ktoś z Was brać pożyczki ze Skoku Wołomin? Zastanawiam sie nad wzięćiem pożyczki u nich a nie bardzo wiem jak to wszystko działa, a znajomy mówił mi ze wygląda to ok..

Skoki generalnie to pewne firmy. Musisz tylko patrzec na to jak długo taki Skok jest na rynku i jak jest duzo. Z tego co widze ten z Wołomina jest długo i siec ma tez rozbudowana wiec spokojnie.

Myśle w ten sam sposób co Ty, przy czym zastanawiam się jeszcze jak wygląda wcześniejsza spłata takiej pożyczki. Jest taka możliwość? Sa pobierane od tego jakies %? Jak to wygląda konkretnie w tym skoku? Znajde w necie gdzies o tym informajce?

« Wróć do tematów Odpowiedz
Do góry strony: uzyskanie kredytru pomimo BIK