Napisał(a): ~racjonalista -
mialem ostatnio okazje pojezdzic Golfem VI 1.9TDI. dystans jaki pokonalem to ponad 2tys km. ma to wyciszenie auta, cala reszta na minus. nie wiem co tak ludzie kochaja w tych samochodach i silnikach.
Napisał(a): ~racjonalista -
mialem ostatnio okazje pojezdzic Golfem VI 1.9TDI. dystans jaki pokonalem to ponad 2tys km. ma to wyciszenie auta, cala reszta na minus. nie wiem co tak ludzie kochaja w tych samochodach i silnikach.
Napisał(a): ~gWIAZDA ZOBOWIĄZUJE -
mARZEINE MOIŻE I BYM KUPIŁ ALE WSTYD BY MI BYŁO DO NIEGO WSIADAĆ :P
Napisał(a): ~dan -
KIEDY POLACY ZROZUMIEJĄ- ze golf to baaardzo przeciętne auto,a ceny w stosunku do rocznika są irracjonalne, miałem "przyjemność" jeżdzić tym cudem jenieckiej techniki z przełomu tysiącleci pare lat temu- wrazenia-baaardzo przecietne,auto nie wyróżniające sie kompletnie niczym, jak co to negatywnie, np, jak w aucie za takie pieniądze mieszek biegów(oryginał) moze być wykonany z jakiegoś powlekanego papiera, cienkiego jak szmata,albo kierownica zrobiona z pianki, plastiki gumowane- które rysują sie od byle dotknięcia- tandeta,szajs
Napisał(a): ~Joniec11 -
Prwada jest taka ze za znaczkiem firmowym idzie cena. Jest wiele prawdy w tym ze jakosc wykonania idzie w parze z makra lecz czesto auta te sa przereklamowane a i komfort jazdy dalece odbiega od oczekiwan. No i wiadomo autko jakie by nie bylo kupowane w Polsce zawsze bedzie kosztowalo krocie w porownaniu z tym zciaganym z zagranicy, ale co tu sie dziwic Polska biedny kraj , panstwo biednych ludzi ( cytat Liroya)kazdy chce sie "nachapac" jaknajwiecej i jak najszybcie.
Napisał(a): ~/ /( . )^( . )\ \ -
piana wam wszystkim z pysków idzie a VW i tak ma najlepszą sprsedaż w Europie,miał,ma i będzie miał a wasze wypociny niczego nie zmienią!!! VW króluje i nikt ani nic tego nie zmieni!-przyzwyczajajcie się do tej myśli.
Napisał(a): ~hujanpo -
niemiec jeździ w tygodniu merolem
a w niedziele beemką i nie marzy, bo wszystko ma.
polok kulo sie starym Wagenem po dziurach i myśli
gdzie by pare ojro zarobić.
Napisał(a): ~lok -
Golf jak golf ale wiekszosc mazy o A4
Koniecznie 130 kucy. Predkosci autostradowe zedu 160km/godz i spalanie 4,5 l/100km. Odejscie tez niezle. To jest to!
Napisał(a): ~darek -
totalna bzdura.Panie Piotrze za 4-6 tys. to można kupić nie 10-cio latka ,a 20-latka tej marki.
Napisał(a): ~rafał -
golf IV bardzo fajny samochód kto go nie miał ten się o tym nie przekona. miałem go 4 lata i niestety zaliczył drzewo. polecam golfa IV każdemu kto ceni sobie oszczędność, wytrzymałość i niezawodność.
Napisał(a): ~hihi -
KAZDY WIESIO Z POLSKIEJ WSI LATA GOLFEM W TDI
Używane marzenie Polaka? Golf z silnikiem 1.9 TDI! (477)
Kanał RSSTemat dotyczy artykułu: Używane marzenie Polaka? Golf z silnikiem 1.9 TDI!